Φ. Γεννηματά: Θετική η ανταπόκριση του Γ. Καμίνη στο κάλεσμά μας

δηλωσεις μετα την συναντηση

«Είναι θετικό ότι ο κ. Καμίνης ανταποκρίθηκε στο κάλεσμά μας και συμμετέχει στη διαδικασία για την αναγέννηση της μεγάλης και ενιαίας δημοκρατικής παράταξης» δήλωσε η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και επικεφαλής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Φώφη Γεννηματά, μετά την ημίωρη συνάντηση που είχε τον δήμαρχο Αθηναίων Γιώργο Καμίνη, ο οποίος ανακοίνωσε και επισήμως την υποψηφιότητά του για επικεφαλής του νέου φορέα της Κεντροαριστεράς.

Όπως σημείωσε η κ. Γεννηματά, η συμμετοχή όλων των υποψηφίων δεν διχάζει και δεν διαιρεί, αλλά αντίθετα προσθέτει και πολλαπλασιάζει δυνάμεις και αποτελεί εγγύηση για την επιτυχία του εγχειρήματος της Κεντροαριστεράς.

«Είναι η ώρα της συστράτευσης όλων, ώστε με την μαζική συμμετοχή των πολιτών να πετύχουμε την αναγέννηση της παράταξης και τον πρωταγωνιστικό της ρόλο στις πολιτικές εξελίξεις» κατέληξε.

Ο δήμαρχος Αθηναίων από την πλευρά του ευχαρίστησε την κ. Γεννηματά για τις μεγάλες υπερβάσεις, όπως είπε, στις οποίες προχώρησε για να ανοίξουν οι διαδικασίες εκλογής νέου αρχηγού στον υπό ίδρυση φορέα της Κεντροαριστεράς.

Στις δικές του δηλώσεις, ο κ. Καμίνης επισήμανε τις τρεις προϋποθέσεις για την επιτυχία του εγχειρήματος, τις οποίες διατύπωσε στις αρχές Αυγούστου όταν ανακοίνωσε την πρόθεσή του να θέσει υποψηφιότητα: να υπάρξει διαφάνεια και αξιοπιστία, άνεση χρόνου για την προεκλογική εκστρατεία και όσο το δυνατόν μεγαλύτερη συμμετοχή.

Διαβάστε επίσης