Κινείται για τον Ενόχ ο Παναθηναϊκός

νεος μεταγραφικος στοχος

Τον αντικαταστάτη του Κάρλος Ζέκα, ο οποίος αποχώρησε από την ομάδα με προορισμό την Κοπεγχάγη αναζητά ο Παναθηναϊκός. Πρώτος στόχος στη λίστα του Μαρίνου Ουζουνίδη είναι ο Εγιόν Ενόχ. Πρόκειται για Καμερουνέζο αμυντικό χαφ που έχει μείνει ελεύθερος από τη Σταντάρντ Λιέγης. 

Ο 31χρονος ποδοσφαιριστής δεν έχει κάνει προετοιμασία και θα χρειαστεί χρόνο για να βρει καλή φυσική κατάσταση, ωστόσο είναι ένας έμπειρος ποδοσφαιριστής που μπορεί να πάρει τη φανέλα βασικού στους «πράσινους». 

Ο Ενόχ γεννήθηκε στις 23 Μαρτίου του 1986 στο Καμερούν και ξεκίνησε την καριέρα του στην ακαδημία της Little Foot FC. Το 2003 μετακόμισε στην Μάουντ Καμερούν και πήρε μετεγγραφή για την Μαγκούσα Τουρκ Γκούγκου, που παίζει στην κατεχόμενη Κύπρο. Αφού πέρασε από τον Άγιαξ Κέιπ Τάουν της Νοτίου Αφρικής, έκανε το μεγάλο βήμα στην καριέρα του, καθώς υπέγραψε στον Άγιαξ του Άμστερνταμ. Σε έξι σεζόν συμπλήρωσε 149 συμμετοχές, 4 γκολ και 8 ασίστ. 

Ακολούθησαν η Φούλαμ, η Αντάλιασπορ και η Σταντάρ Λιέγης. Στην τελευταία σε τρία χρόνια μέτρησε 69 συμμετοχές με 1 γκολ και 1 ασίστ. Με την ομάδα του Καμερούν έχει 55 συμμετοχές και 2 γκολ.

Διαβάστε επίσης