Super League: Δύο στα δύο ο Πανιώνιος

Δύο στα δύο για τον Πανιώνιο. Μετά το «διπλό» στην Κέρκυρα, οι «κυανέρυθροι» επικράτησαν με 2-0 του Απόλλωνα στη Νέα Σμύρνη και πραγματοποιούν ανάλογο ξεκίνημα με αυτό της περασμένης περιόδου.

Η καλύτερη ομάδα στο πρώτο ημίχρονο ήταν αυτή που μπήκε προηγούμενη στ΄ αποδυτήρια. Ο Πανιώνιος από τα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης ήταν πιο επιθιετικός από τον Απόλλωνα, οι παίκτες του «πατούσαν» καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο. 

Μόλις στο 9΄ το σουτ του Μασούντ σταμάτησε στο δεξί δοκάρι της εστίας του Τσόβιτς, ενώ στο 19΄ ο γκολκίπερ της «ελαφράς ταξιαρχίας» είπε «όχι» στο τετ-α-τετ που είχε με τον Ντουρμισάι.

Από το λάθος του Βλάχου στο 35΄, που διόρθωσε ο δεξιός μπακ του Πανιωνίου, λίγο έλλειψε να γίνει η ζημιά για την ομάδα του Γρηγορίου, η οποία δεν το έβαλε κάτω και 4 λεπτά μετά άνοιξε το σκορ. Από την μπαλιά του Λάμπρου, ο Χατζισαφί «άδειασε» τον Παπάζογλου και με σουτ νίκησε τον Τσόβιτς. 

Με σωστή διαχείριση στην επανάληψη και χωρίς να φτάσει σε υψηλά επίπεδα απόδοσης, ο Πανιώνιος όχι μόνο κατάφερε να μην κινδυνεύσει, αλλά πολύ νωρίς κατάφερε ουσιαστικά να «κλειδώσει» τη νίκη του με το γκολ του Λάμπρου στο 56΄ μετά το άψογο 1-2 που έπαιξε ο σκόρερ με τον Ντουρμισάι.

Στις καθυστερήσεις ο Απόλλωνας είχε δοκάρι με τον Ανιέτε.

naftemporiki

Διαβάστε επίσης