Κουρούτα: Αντίστροφη μέτρηση για το Survival - Στους παίκτες και ο Τάσος Μπερδέσης- ΦΩΤΟ

«Το μυστικό της επιβίωσης κρύβεται στην Ελλάδα!"

Αντίστροφη μέτρηση όπως όλα δείχνουν για την παραγωγή του τηλεοπτικού σταθμού Epsilon, το πολυαναμενόμενο “Survival Secrets” που θα γυριστεί στην Κουρούτα Αμαλιάδας.

Οι προετοιμασίες για το στήσιμο του παιχνιδιού φαίνεται ότι βρίσκονται στην τελική ευθεία και οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν ότι το πρώτο γύρισμα θα γίνει στις 4 Σεπτεμβρίου, αφού η έναρξη της τηλεοπτικής μετάδοσης ορίστηκε για την Δευτέρα 11 Σεπτεμβρίου.

Διαφήμιση για την Ηλεία

«Το μυστικό της επιβίωσης κρύβεται στην Ελλάδα!! Σε μια από τις αμέτρητες όμορφες τοποθεσίες που διαθέτει η χώρα μας, δυο ομάδες δοκιμάζουν τις αντοχές τους, αλλά … και τις δικές σας… Το μυστικό της επιβίωσης θα αποκαλύπτεται σταδιακά μέσα από μια συναρπαστική διαδικασία τόσο σκληρή όσο και απρόβλεπτη», αναφέρει η επίσημη ανακοίνωση του καναλιού για το παιχνίδι επιβίωσης και αποτελεί βέβαια διαφήμιση για την περιοχή της Κουρούτας και της Ηλείας, αφού καθ’ όλη την διάρκεια της μετάδοσης ο νομός θα βρίσκεται στο προσκήνιο!

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι κάθε εβδομάδα θα μεταδίδονται δύο επεισόδια, δεν αποκλείεται όμως να είναι και περισσότερα, ανάλογα με το τι θα αποφασίσει η παραγωγή.

Παρουσιαστής και παίκτες

Παρουσιαστής του παιχνιδιού θα είναι ο ηθοποιός Κώστας Σόμμερ, ο οποίος βρέθηκε στην Κουρούτα, ενώ αυτές τις ημέρες ολοκληρώνεται το στήσιμο του στίβου διεξαγωγής των αγωνισμάτων, στα οποία θα λαμβάνουν μέρος οι παίκτες.

Τα «συμβούλια» των παικτών θα διεξάγονται στις εγκαταστάσεις του Ιππικού Ομίλου της Κουρούτας, ιδιοκτησίας του Ηλείου Θανάση Παπαγεωργίου, ενώ σε παρακείμενες αγροτικές εκτάσεις που ανήκουν σε αγρότες της Αμαλιάδας και έχουν ενοικιαστεί από την παραγωγή, θα διεξάγονται τα αγωνίσματα.

Εκτός βέβαια από την διαμόρφωση του χώρου, η παραγωγή βρίσκεται στην τελική ευθεία και για την οριστικοποίηση των παικτών που θα αποτελέσουν τις δύο ομάδες του παιχνιδιού, αυτή των διασήμων και αυτή των μαχητών.

Όπως έχει διαρρεύσει το τελευταίο διάστημα, την ομάδα των διασήμων θα αποτελέσουν άνθρωποι από το χώρο της σόουμπιζ και ειδικότερα από τον χώρο του τραγουδιού, του αθλητισμού αλλά και του μόντελινγκ.

Τα τελευταία ονόματα που έχουν γίνει γνωστά στην δημοσιότητα και θεωρούνται σίγουρα είναι οι: Όλγα Φαρμάκη, Τάσος Μπερδέσης, Πηγή Δεβετζή, Μαρία Ματσούκα, Γιάννης Αϊβάζης, Γιώργος Μανίκας, Irene Trost, Ntroulias Brothers (Κωνσταντίνος και Ηλίας Δρούλιας) και Ντανιέλ Μπατίστα.

Ακούγονται επίσης έντονα και τα ονόματα του ποδοσφαιριστή Δημήτρη Σαλπιγγίδη και Παντελή Καφέ.

Οι παίκτες θα χωριστούν σε δύο ομάδες των δέκα ή δώδεκα ατόμων και η κάθε ομάδα θα έχει το χρώμα της, ενώ δεν έχει αποκλειστεί το ενδεχόμενο να είναι μεικτές, δηλαδή να μην είναι ξεχωριστή η ομάδα των διασήμων αλλά να περιλαμβάνονται γνωστά πρόσωπα και στις δύο ομάδες. Να σημειωθεί ότι το χρηματικό έπαθλο για τον νικητή θα ξεπεράσει τις 100.000 ευρώ.

patrisnews

Διαβάστε επίσης