Αχαΐα: Έγκλημα στην Λακκόπετρα - Επιβεβαίωση του tempo24.gr από την επίσημη ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ - Νεκρός 21χρονος Πακιστανός - Σε εξέλιξη οι έρευνες - ΝΕΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

εξετάζονται και άλλα σημεία

Νεότερες πληροφορίες:

Επιβεβαιώνεται το ρεπορτάζ του tempo24.gr που αποκάλυψε την υπόθεση με τον εντοπισμό του πτώματος στην Λακκόπετρα Αχαΐας, από την ενημέρωση της ΕΛ.ΑΣ. Σύμφωνα με το δελτίο τύπου, σε εξέλιξη βρίσκεται η έρευνα των αστυνομικών της υποδιεύθυνσης ασφαλείας Πατρών και του τμήματος Ασφαλείας δυτικής Αχαΐας, για την εξιχνίαση της υπόθεσης ανθρωποκτονίας 21χρονου αλλοδαπού υπήκοου Πακιστάν, που είχε εξαφανιστεί τον προηγούμενο μήνα. Η σορός του θύματος έχει εντοπιστεί σε χωριό της δυτικής Αχαΐας.  

Στο μεταξύ σύμφωνα με πληροφορίες του tempo24.gr, η δύναμη της Αστυνομίας που βρέθηκε στην περιοχή από το πρωί ήταν τόσο μεγάλη που προβλημάτισε τους κατοίκους της περιοχής. Κατά τις ίδιες πληροφορίες, οι έρευνες στρέφονται και σε άλλα σημεία εκτός από εκεί που βρέθηκε το πτώμα. 

-------------------

Νεότερες πληροφορίες:

Σύμφωνα με νεότερα στοιχεία πρόκειται για έναν αλλοδαπό ο οποίος είχε εξαφανιστεί από τον Ιούνιο. Το πτώμα βρέθηκε στην ευρύτερη περιοχή της Λακκόπετρας και σύμφωνα με τα στοιχεία, υπάρχει σοβαρό ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας. 

---------------------

Πτώμα ενός άνδρα, πιθανότατα αλλοδαπού, εντοπίστηκε στη δυτική Αχαΐα. Σύμφωνα με πληροφορίες του tempo24.gr, ο συγκεριμένος άνδρας είχε εξαφανιστεί και είχε δηλωθεί η εξαφάνισή του στις αρχές. 

Σύμφωνα με εκτιμήσεις πρόκειται για μια πολύ σοβαρή υπόθεση, την οποία ερευνά η ΕΛ.ΑΣ εδώ και πολλές εβδομάδες.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες, φαίνεται να εξετάζεται σοβαρά το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας. 

Διαβάστε επίσης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ