KKE: Πρωτόγονος και χυδαίος αντικομμουνισμός από ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, Ποτάμι και ΧΑ

ανακοινωση του κομματος

Σφοδρή επίθεση σε ΝΔ, ΠΑΣΟΚ και Το Ποτάμι εξαπολύει το ΚΚΕ, εξισώνοντας τα κόμματα αυτά με τη Χρυσή Αυγή για την επικριτική στάση τους στην απόφαση της κυβέρνησης να μη συμμετάσχει η Ελλάδα σε συνέδριο της εσθονικής προεδρίας για τα εγκλήματα των κομμουνιστικών καθεστώτων.

Χαρακτηρίζοντας την πρωτοβουλία της εσθονικής προεδρίας σαν «αντικομμουνιστική φιέστα», το ΚΚΕ στην ανακοίνωσή του κάνει λόγο για «πρωτόγονο και χυδαίο αντικομμουνισμό, που στηρίζεται από επιτελεία της ΕΕ και στον οποίο πρωτοστατεί η ΝΔ και ακολουθούν το ΠΑΣΟΚ, το Ποτάμι από κοινού φυσικά με τη ναζιστική Χρυσή Αυγή».

«Ο πρωτόγονος και χυδαίος αντικομμουνισμός πρέπει να συναντήσει τη σθεναρή αντίδραση του ελληνικού λαού, όπως και όλων των λαών της Ευρώπης» σχολιάζει το κόμμα.

«Η αυτονόητη στάση του ΣΥΡΙΖΑ, όπως και άλλων ελληνικών κυβερνήσεων στο παρελθόν, φυσικά και δεν παραγράφει τις δικές του ευθύνες, αφού με τα παραπάνω κόμματα ψηφίζει τα αντιλαϊκά μνημόνια» επαναλαμβάνει ο Περισσός. «Ο αντισοβιετισμός και ο ιστορικός αναθεωρητισμός ήταν και είναι βασικό φυσιογνωμικό χαρακτηριστικό του ΣΥΡΙΖΑ» προσθέτει στην ανακοίνωσή του το ΚΚΕ.

 

Διαβάστε επίσης