Καλάβρυτα: Έναρξη προετοιμασίας και αγιασμός για την ΑΕΚ

ΕΓΙΝΕ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ

Με τον καθιερωμένο Αγιασμό, που τέλεσαν οι Ιερείς των Καλαβρύτων, π. Κωνσταντίνος Μητρόπουλος και π. Δημήτριος Τζελέπης ξεκίνησε χθες 20-8-17, η νέα αγωνιστική περίοδο για την ομάδα της Α.Ε.Καλαβρύτων.

Σε σχετική ανακοίνωση αναφέρονται τα εξής:

"Παρόντες ο Πρόεδρος της ομάδας κος Τάκης Βαρβιτσιώτης, ο Αντιπρόεδρος Νίκος Παπαδάτος, ο Γενικός Γραμματέας Ευθύμιος Φλογεράς, ο Ταμίας Παναγιώτης Λιακόπουλος, ο έφορος Παναγιώτης Χαμακιώτης, ο γιατρός της ομάδας Νίκος Ραζής και φίλοι της ομάδας.

Ο Πρόεδρος της ομάδας κος Τάκης Βαρβιτσιώτης στην σύντομη ομιλία του τόνισε:

«Ξεκινώντας την νέα ποδοσφαιρική σεζόν, καλωσορίζουμε τους καινούργιους παίκτες και χαιρετίζουμε τους παλιούς στην νέα προσπάθεια που ξεκινά για την επίτευξη των στόχων που θέτει η ομάδα. Η Διοίκηση εύχεται σε όλους να πραγματοποιηθεί κάθε προσωπική και αγωνιστική φιλοδοξία και επιθυμία, τονίζοντας ότι η Διοίκηση θα είναι πάντα δίπλα για ότι χρειαστεί αυτή η προσπάθεια  Καλή ποδοσφαιρική χρονιά με υγεία σε όλους.»

Ακολούθησε η πρώτη προπόνηση που σηματοδότησε την έναρξη της προετοιμασίας για την νέα αγωνιστική χρονιά με πολύ λίγες, δικαιολογημένες απουσίες παικτών, υπό την καθοδήγηση του νέου Προπονητή, Κώστα Βλάχου, μέσα σε εξαιρετικό κλίμα που δείχνει ότι η ομάδα από την πρώτη κι όλα μέρα αποτελεί μια δεμένη οικογένεια. Το πρόγραμμα της προετοιμασίας, περιλαμβάνει καθημερινές προπονήσεις για ένα δεκαήμερο και θα ακολουθήσουν φιλικές αναμετρήσεις ώστε η ομάδα να είναι έτοιμη για την νέα αγωνιστική χρονιά.

 

Το ρόστερ της ομάδας για την νέα αγωνιστική χρονιά 2017-2018 απαρτίζεται από τους παρακάτω ποδοσφαιριστές:

Τερματοφύλακες: Γιάννης Λέσης (24), Νίκος Τσαβαλιάς (16), Ανδρέας Καζάνης (35)

Αμυντικοί: Νίκος Παπαγεωργίου (26), Γιάννης Φάκος (27), Χρύσανθος Αλεξόπουλος (25), Κώστας Δημόπουλος (28), Γιώργος Αλεξόπουλος (20), Φάνης Μπαχάς (17), Ηλίας Κανελλόπουλος (34), Διονύσης Τζόβολος  (35), Θανάσης Κοντογεώργης (16), Αλέξανδρος Τζουμάκας (19), Βασίλ Τζαφεράϊ (22), Άγγελος Στέργιος (15)

Μέσοι: Δημήτρης Παπαδόπουλος (25), Θόδωρος Κουτρουμάνης (17), Βασίλης Θανόπουλος (19), Κώστας Σταματόπουλος (24), Γιώργος Μπερτσουκλής (37), Νίκος Παπαδάτος (33), Τζεράλντ Καμπεράϊ (23), Στέφανος Βελάνας (15), Διονύσης Καλαμαράς (22), Άγγελος Μπαρκλέσιας (16)

Επιθετικοί: Γιώργος Πολυζωγόπουλος (27), Θόδωρος Αναγνωστόπουλος (31), Δημήτρης Καλαμαράς (22), Γιώργος Αναγνωστόπουλος (29), Ανδρέας Σταθόπουλος (27), Γιώργος Παναγιωτόπουλος (18), Γιώργος Τσαβαλάς (19), Μάκης Βραχλιώτης (29)"

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

 

 

Διαβάστε επίσης