Πάτρα: Μετά τα λέιζερ, "μας ήρθαν" και οι πέτρες...-Ξεσαλώνουν νεαροί τις νυχτερινές ώρες σε περιοχές της πόλης-Κίνδυνος για τους περαστικούς

νέοι "πονοκεφαλοι" για την αστυνομια

Παίζουν, αλλά θέτουν σε κίνδυο ανθρώπινες ζωές. Εκτός από το "νέο φρούτο" της εκτόξευσης δεσμών λέιζερ σε ανυποψίαστους οδηγούς από αγνώστους που φαίνεται οτι "σπάνε πλάκα", μία ακόμη περίπτωση δράσης από οργανωμένες ομάδες προκαλεί "πονοκέφαλο" στις Αστυνομικές Αρχές.

Πιό συγκεκριμένα, σύμφωνα με καταγγελίες πολιτών, νεαροί έχουν επιδοθεί το τελευταίο διάστημα σε εκτόξευση πετρών στο τέρμα της οδού Τσαμαδού από την περιοχή των Υψηλών Αλωνίων.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες του tempo24.news, οι συγκεκριμένες καταγγελίες έχουν γίνει και στην Αστυνομία. Μάλιστα εξετάζεται το ενδεχόμενο, οι δράστες να έχουν "απλώσει" τη δράση τους και σε άλλες περιοχές, μετά το περιστατικό της θραύσης τζαμαρίας καταστήματος τις νυχτερινές ώρες της Παρασκευής προς το Σάββατο στην οδοό Αγίου Ανδρέου.

Επίσης, όπως έγραψε το tempo24.news ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ άλλοι νεαροί χρησιμοποιώντας συσκευές πετούν δέσμες λειζερ στα πρόσωπα ανυποψίαστων οδηγών τις νυχτερινές ώρες με αποτέλεσμα να θέτουν σε κίνδυνο ανθρώπινες ζωές.

Όπως προαναφέρθηκε για τα παραπάνω περιστατικά έχουν λάβει γνώση αστυνομικοί που διενεργούν έρευνες.

Διαβάστε επίσης