Κρήτη: Αυτοκτόνησε μετά τον τελευταίο διάλογο με την κόρη του

Συγκλονισμένη η τοπική κοινωνία

Συγκλονισμένη η τοπική κοινωνία από την αυτοκτονία του πατέρα. Κανείς δεν πίστευε ότι τα πράγματα θα έπαιρναν τέτοια τροπή...

Τέλος στη ζωή του έδωσε με τραγικό τρόπο ένας 46χρονος άνδρας Αλβανικής καταγωγής που διέμενε στο Καστρί της Βιάννου. Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο 46χρονος οδηγήθηκε στην απελπισμένη πράξη λόγω οικογενειακών προβλημάτων.  Οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι ο ίδιος χώρισε πρόσφατα με τη σύζυγο του ενώ χθες στην τελευταία συνάντηση τους στον Τσούτσουρο, η κόρη του, του ζήτησε να τις ξεχάσει.

Ο 46χρονος ειδοποίησε ένα φίλο του ότι θα βάλει τέλος στη ζωή του. Πήρε το δίκυκλο όχημά του και πήγε στην περιοχή του ποταμού Αναποδάρη. Έφτιαξε μια θηλιά, ανέβηκε σε μια καρέκλα και έδωσε τέλος στη ζωή του. Η είδηση σκόρπισε θλίψη στην μικρή κοινωνία του Καστριού.

Ο 46χρονος ζούσε στην περιοχή πάνω από 25 χρόνια ήταν αγαπητός σε όλους και εργατικός. Απασχολούνταν σε αγροτικές εργασίες και σε χωματουργικά μηχανήματα. Δεν είχε ποτέ δώσει δικαίωμα σε κανέναν. Ζούσε με την αγαπημένη του, επίσης αλβανικής καταγωγής και όλα κυλούσαν ομαλά, μέχρι που εκείνη του ζήτησε να χωρίσουν.

Ο 46χρονος θόλωσε και της είπε: «Όπου βρεις το μηχανάκι μου θα έχω κρεμαστεί». Και δεν άργησε να κάνει πράξη την απειλή. Οταν το βρήκαν ήταν αργά…

Πηγή: ekriti.gr, cretalive.gr

Διαβάστε επίσης