Μίσσας: «Με ενημέρωσε ο μάνατζερ του Γιάννη, ήθελα να με πάρει ο ίδιος»

τι ειπε ο προπονητης της εθνικης

Λίγες ώρες μετά την ανακοίνωση του Γιάννη Αντετούνμπο μέσω της οποίας ενημέρωνε τον κόσμο πως λόγω του τραυματισμού του στο γόνατο θα απουσιάσει από το Ευρωμπάσκετ, από την Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης προέκυπτε έντονη δυσαρέσκεια για τον τρόπο με τον οποίο ενημερώθηκαν γι’ αυτή την εξέλιξη.

Από την ΕΟΚ διέρρεαν τον αιφνιδιασμό τους γιατί έμαθαν τα νέα από τα.. social media, ενώ οι πρώτες ενημερώσεις από το Λονδίνο (όπου βρίσκονταν η Εθνική για το φιλικό με τη Μ. Βρετανία) παρουσίαζαν αιφνιδιασμένο τον Κώστα Μίσσα και τους συνεργάτες του με τον πρώτο να φέρεται πως έχει δηλώσει: «Τι να πω; Κι εγώ από εσάς το μαθαίνω…».

Σήμερα το απόγευμα όμως κατά την επιστροφή της αποστολής από το Λονδίνο, ο έμπειρος τεχνικός έβαλε τα πράγματα στη θέση τους, παραδεχόμενος ότι είχε άμεση ενημέρωση από τον ατζέντη του «Greek Freak», εκφράζοντας το παράπονο του γιατί του τηλεφώνησε ο ίδιος, ενώ προχώρησε σε μια εντελώς άστοχη σύγκριση της επένδυση εκατομμυρίων των Μπακς , με την «επένδυση» των ονείρων όλων των Ελλήνων.

«Η ομάδα ήταν ενημερωμένη όσον αφορά το κομμάτι του Γιάννη και το τι συνέβη από την αρχή. Τα πράγματα ήταν λίγο μπερδεμένα, ο Γιάννης έβγαλε κανονικότατα το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας, μόλις γυρίσαμε οι Μπακς ήθελαν να τον αφήσουμε έξω πέντε μέρες λόγω ενός ερεθισμού στο γόνατο. Ο στόχος ήταν να παίξει στο Βελιγράδι και μείναμε στο κομμάτι ότι Παρασκευή θα μας απαντούσαν», είπε αρχικά ο κ. Μίσσας και συμπλήρωσε με νόημα: 

«Μία ώρα πριν το παιχνίδι μας είπαν ότι δεν έβγαλε τα τεστ και ότι δεν τον αφήνουν από πλευράς τους γιατί έχουν κάνουν μία επένδυση 100 εκατομμυρίων δολαρίων. Εγώ απ’ την πλευρά μου τους είπα ότι απ’ την πλευρά μας ένας ολόκληρος λαός έχει κάνει πάνω του μία επένδυση. Η ομάδα συσπειρώνεται, θα κοιτάξουμε να καλύψουμε τα κενά που θα μας δημιουργήσει αυτό το κενό. Εγώ ενημερώθηκα από τον Έλληνα μάνατζέρ του πριν βγει στη δημοσιότητα και το είπα και στους υπόλοιπους. 

Κατά τη δική μου προσωπική άποψη θα μπορούσε να με έχει πάρει και ο ίδιος ο Γιάννης να μου το πει. Εγώ έχω μία λογική. Η ιστορία γράφεται από τους παρόντες και θα δούμε που θα βγει αυτή η ιστορία»

Διαβάστε επίσης