Πάτρα: Νέα σύγκρουση στην οδό Γούναρη- Το δεύτερο τροχαίο σε τρεις ημέρες BINTEO

ευτυχως δεν υπήρξε τραυματισμος

Είναι απίστευτο όμως συμβαίνει συνέχεια και πρέπει να ληφθούν άμεσα μέτρα! Στο ίδιο έργο θεατές. Απλά αυτή τη φορά δεν είχαμε τραυματία. Ενα ταξί κατέβαινε την οδό Γούναρη, ένας οδηγός από τη Λάρισα εκινείτο επί της Κανακάρη, κάποιος πέρασε με κόκκινο... και έγινε η σύγκρουση.

Η οποία ήταν σφοδρή αφού το ΙΧ γύρισε κατά 90 μοίρες. Ευτυχώς το χτύπημα έγινε στον πίσω τροχό του οχήματος και δεν είχαμε τα χειρότερα. Στο ταξί επέβαινε και μία γυναίκα, ηλικιωμένη η οποία υπέστη σοκ από την σύγκρουση. Είναι η δεύτερη φορά που συμβαίνει ατύχημα στην διασταυρωση μέσα σε δύο ημέρες και μάλιστα με ταξί. Να θυμίσουμε πως την Πέμπτη ταξί συγκρούστηκε με ΙΧ με αποτέλεσμα να σφηνωθεί στο περίπτερο. Από θαύμα δεν θρηνήσαμε θύματα. Πάντως η συγκεκριμένη διασταύρωση είναι στην κορυφή των τροχαίων ατυχημάτων στην Πάτρα. Και θα πρέπει άμεσα να ληφθούν μέτρα.

 

Στιγμιότυπο από το προχθεσινό τροχαίο, στο ίδιο σημείο

 

 

Απίστευτο τροχαίο στην Πάτρα: Ταξί καρφώθηκε σε στοά πεζοδρομίου στη διασταύρωση Γούναρη και Κανακάρη μετά από σύγκρουση με ΙΧ.- Από θαύμα δεν θρηνήσαμε θύματα

http://tempo24.news/eidisi/139958/apisteyto-trohaio-stin-patra-taxi-karfothike-se-stoa-pezodromioy-sti-diastayrosi

Διαβάστε επίσης