Στον ΟΛΠΑ ο Αρχηγός του Λιμενικού Σώματος Σταμάτης Ράπτης

συσκεψη με τα μέλη του οργανισμού

Σήμερα 19-8-2017 στα γραφεία διοίκησης του Ο.Λ.ΠΑ. ΑΕ πραγματοποιήθηκε συνάντηση του Αντιπροέδρου κ. Σπύρου Αργυριάδη και των μελών του Δ.Σ. του Ο.Λ.ΠΑ. ΑΕ κ. Γεώργιου Τελώνη και κ. Σωτήριου Μπρακατσέλου με τον Αρχηγό του Λιμενικού Σώματος Αντιναύαρχο κ. ΡΑΠΤΗ Σταμάτιο, Α’ Υπαρχηγό Αντιναύαρχο Λ.Σ. κ. ΚΛΙΑΡΗ Θεόδωρο και τον Κλαδάρχη κλάδου Α’, Αντιναύαρχο Λ.Σ. ΑΡΓΥΡΙΟΥ Ιωάννη, παρουσία του Διοικητή της 5ης Περιφερειακής Διοίκησης Λιμενικού Σώματος, Αρχιπλοίαρχου Λ.Σ. ΚΟΝΤΟΜΑΡΗ Σπυρίδωνος, του Κεντρικού Λιμενάρχη Πάτρας, Αντιπλοίαρχου Λ.Σ. ΚΥΡΙΑΚΟΥΛΟΠΟΥΛΟΥ Δημήτριου, Υπολιμενάρχη Πάτρας, Πλωτάρχη Λ.Σ. ΚΟΡΙΖΗ Κωνσταντίνου και του Πλωτάρχη Λ.Σ. ΓΕΩΡΓΑΤΟΥ Χαράλαμπου.

Στα πλαίσια της εθιμοτυπικής επίσκεψης, έγινε εκ μέρους των εκπροσώπων του Ο.Λ.ΠΑ. ΑΕ παρουσίαση των δραστηριοτήτων, της λειτουργίας και των στρατηγικών σχεδιασμών του Οργανισμού.

Ο Αρχηγός εξέφρασε την ικανοποίηση του για την αρτιότητα και πληρότητα των εγκαταστάσεων και των χώρων του Λιμένος της Πάτρας καθώς και την ολοκλήρωση των διαδικασιών της απόδοσης των θαλασσίων χώρων στην πόλη.

Ιδιαίτερα δόθηκε έμφαση στην επίλυση των προβλημάτων που δημιουργούνται για την απρόσκοπτη λειτουργία του λιμανιού από την αυξημένη παρουσία των μεταναστών.

Τέλος, ο Αρχηγός εξέφρασε την ικανοποίησή για τη συνεχή συμπαράσταση που βρίσκει η Λιμενική Αρχή από τη Διοίκηση του Οργανισμού.