Ποιος ήταν ο Άγγελος Καμπέρος που θρηνεί η Κάτω Αχαΐα – Σήμερα η κηδεία του 41χρονου πατέρα ενός μικρού κοριτσιού

από τον Ιερό ναό της Παναγίας

Ένα καλό παιδί, εργατικό με καθαρή σκέψη, ήταν ο Άγγελος Καμπέρος. Ο 41χρονος Αχαγιώτης που «έφυγε» πρόωρα από τη ζωή, νικημένος από τον καρκίνο. Η κηδεία του θα γίνει σήμερα το απόγευμα στις 5μμ από τον Ιερό Ναό της Παναγίας στην Κάτω Αχαΐα.  

(φωτογραφία από Filippos Serepisos) 

Ο Άγγελος Καμπέρος «χτυπήθηκε» από τον καρκίνο, δίνοντας μεγάλη μάχη το τελευταίο διάστημα. Χθες το βράδυ δεν άντεξε και «έφυγε» για τους ουρανούς αφήνοντας απαρηγόρητη την οικογένειά του. 

Ο Άγγελος Καμπέρος ήταν ιδιαίτερα αγαπητός στην πόλη του. Ήταν παντρεμένος με την Κωνσταντίνα Ντόκου με την οποία είχαν αποκτήσει ένα κοριτσάκι.

Ο Αντιδήμαρχος Βασίλης Γκοτσόπουλος έγραψε για τον Άγγελο Καμπέρο:

«Καλημέρα, όσο μπορεί να είναι καλή μια μέρα που ξεκινάει με το θλιβερό μαντάτο του θανάτου ενός νέου και δυναμικού ανθρώπου.

Τον Άγγελο Καμπέρο τον γνώρισα στα πλαίσια της εργασίας του και μπορώ να πώ ότι ήταν καλό παιδί, σωστός επαγγελματίας, άνθρωπος προσηνής, με καθαρή σκέψη, ειλικρινής και εργατικός.

Ένας νέος άνθρωπος με παρόν και μέλλον, με θετικό αποτύπωμα τόσο για την οικογένειά του, όσο και για την κοινωνία, έφυγε τόσο γρήγορα και τόσο άδικα χτυπημένος από την επάρατο.

Από καρδιάς θέλω να εκφράσω τα θερμά μου συλλυπητήρια στους γονείς του, την σύζυγο του και την μονάκριβη κορούλα του, μαζί με την ευχή ο θεός να τους δίνει κουράγιο και δύναμη για να αντέξουν το κακό που τους χτύπησε. Ο θεός ας αναπαύσει την ψυχή του».

Το tempo24.gr εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια στην οικογένειά του.

Διαβάστε επίσης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ