Πατρών – Πύργου: «Μαύρος» Δεκαπενταύγουστος ξημέρωσε – Νεκρός 25χρονος σε τροχαίο – ΦΩΤΟ

Μαύρος Δεκαπενταύγουστος ξημέρωσε για την Ηλεία, καθώς ένας ακόμα νέος έχασε τη ζωή του σε θανατηφόρο τροχαίο δυστύχημα επί της Εθνικής Οδού Πύργου-Πατρών, στο ύψος της διασταύρωσης Σαβαλίων.

0101-1024x527.jpg

Λίγο πριν από τις 8:30 το πρωί, το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν ένας 25χρονος και ένας 27χρονος, κινούνταν με κατεύθυνση προς Πάτρα, όταν από άγνωστη αιτία εξετράπη αριστερά από την πορεία του, μπήκε στο αντίθετο ρεύμα και «καρφώθηκε» σε κορμό δέντρου, με συνέπεια τον τραυματισμό των δύο νέων.

454.jpg

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες του patrisnews.com, στο σημείο έσπευσαν πυροσβέστες για να απεγκλωβίσουν τους επιβαίνοντες, οι οποίοι στη συνέχεια διακομίστηκαν με ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ στο Κέντρο Υγείας Γαστούνης (ο 25χρονος) και στο Νοσοκομείο του Πύργου ο 27χρονος.

Δυστυχώς, ο 25χρονος Σ.Γ. δεν τα κατάφερε παρά τις προσπάθειες των γιατρών και υπέκυψε στα τραύματά του, βυθίζοντας την Ηλεία στη θλίψη.

Προανάκριση για τις ακριβείς συνθήκες του δυστυχήματος διενεργεί η Τροχαία Ήλιδας.

Αχαΐα: Επιτέθηκαν σε μεταφορέα με ΙΧ – Προσπάθησαν να εμβολίσουν την μοτοσικλέτα του και στη συνέχεια τον ξυλοκόπησαν

Πάτρα: Στις φλόγες σπίτι στην Περιβόλα – Ισχυρή πυροσβεστική δύναμη στο σημείο (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ) – ΝΕΟΤΕΡΑ

Τσικνοπέμπτη στην Πάτρα: Δεν θα πραγματοποιηθούν οι βραδινές εκδηλώσεις, κανονικά οι πρωινές

Πάτρα: Γερό τρακάρισμα στα Μποζαΐτικα – Ενεπλάκησαν τρία οχήματα (ΦΩΤΟ)

Πάτρα: Καταγγελία-σοκ από μητέρα αυτιστικού παιδιού – Εκπαιδευτικός του έριξε χαστούκια – Δικογραφία από την ΕΛ.ΑΣ

Αυτή είναι η αιτία θανάτου της 34χρονης από την Πάτρα δύο εβδομάδες μετά τον τοκετό – Τι έδειξε η Ιατροδικαστική

Θλίψη και στη Ζάκυνθο για τον ξαφνικό χαμό της γλυκιάς Εύης από την Πάτρα – Τριήμερο πένθος στα σχολεία

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Χειροπέδες σε 64χρονη Πατρινή που πλαστογραφούσε υπεύθυνες δηλώσεις για να εξυπηρετεί πολίτες σε Διεύθυνση Συγκοινωνιών