Πάτρα: Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους ο 32χρονος συλληφθείς ως πυρομανής- "Έλεγα από την αρχή ότι δεν υπάρχουν στοιχεία" λέει στο Tempo24 o δικηγόρος του

"το κατηγορητήριο έχει στηριχθεί στο γεγονός ότι πέρασε κοντά από περιοχές όπου αναπτύχθηκαν φωτιές"

Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους αφέθηκε ο 32χρονος Πατρινός από την περιοχή των Ιτέων που συνελήφθη ως πυρομανής με την κατηγορία ότι έβαζε φωτιά σε δίκυκλα και αυτοκίνητα στην Πάτρα. Ο 32χρονος που οδηγήθηκε σήμερα στον ανακριτή, αφέθηκε ελεύθερος με την υποχρέωση να εμφανίζεται στο αστυνομικό τμήμα κάθε πρώτη και 15 του μήνα. 

"Από την αρχή είχα πει ότι δεν  υπάρχουν στοιχεία για να στοιχειοθετηθεί κατηγορία" λέει στο tempo24 ο δικηγόρος του Άγγελος Στεργιόπουλος, ο οποίος επισημαίνει ότι δεν αποτελεί στοιχείο για  σύλληψη και μάλιστα για ένα τόσο σοβαρό αδίκημα που βάζει σε κίνδυνο ακόμη και τη ζωή ανθρώπων, το γεγονός ότι δύο κάμερες "τον δείχνουν να περνά από κάποιες οδούς που στα διπλανά τετράγωνα  εκδηλώθηκε μετά από ώρα φωτιά σε οχήματα. " Αυτό είναι κάτι που θα μπορούσε να συμβεί στον καθένα" τονίζει. "Δεν υπάρχει το παραμικρό πειστήριο που να οδηγεί το δικαστήριο στο να θεωρεί τον πελάτη μου ένοχο για μια τέτοια πράξη"

 

Να υπενθυμίσουμε πως από την περασμένη Κυριακή μέχρι και την Παρασκευή η δράση του εμπρηστή συνολικά ήταν 13 καμμένα οχήματα σε διάφορες περιοχές της Πάτρας, κυρίως που βρίσκονταν σταθμευμένα σε πυλωτές πολυκατοικιών.

ΤΩΡΑ - Στον Ανακριτή Πατρών ο κατηγορούμενος ως εμπρηστής οχημάτων - Αρνείται κάθε εμπλοκή - ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ

Διαβάστε επίσης