ΤΩΡΑ - Στον Ανακριτή Πατρών ο κατηγορούμενος ως εμπρηστής οχημάτων - Αρνείται κάθε εμπλοκή - ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ

ΑΝΑΜΕΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΜΕΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

Το κατώφλι του Δικαστικού Μεγάρου πέρασε πριν από λίγη ώρα προκειμένου να απολογηθεί στον Ανακριτή Πατρών, ο 32χρονος φερόμενος ως δράστης για τους συνεχείς εμπρησμούς σε οχήματα, ο οποίος προσήχθη το βράδυ του Σαββάτου από την Ασφάλεια Πατρών και την Πυροσβεστική Υπηρεσία.

Πρόκειται για έναν άνδρα από την περιοχή των Ιτεών, γεννηθείς το 1985, γνώριμος στις Αρχές που έχει προκαλέσει κατά καιρούς αρκετά ζητήματα, ενώ επίσημες ανακοινώσεις αναμένονται πιθανότατα σήμερα.

Πηγές αναφέρουν πως αυτή τη φορά, η υπόθεση είναι δεμένη και πως υπάρχουν στοιχεία που αποδεικνύουν τη συμμετοχή του σε εμπρησμούς.

Να υπενθυμίσουμε πως από την περασμένη Κυριακή μέχρι και την Παρασκευή η δράση του εμπρηστή συνολικά ήταν 13 καμμένα οχήματα σε διάφορες περιοχές της Πάτρας, κυρίως που βρίσκονταν σταθμευμένα σε πυλωτές πολυκατοικιών.

Από την πλευρά του ο κατηγορούμενος ως ο μανιακός εμπρηστής αρνείται κάθε κατηγορία, σύμφωνα με τον δικηγόρο του Άγγελο Στεργιόπουλο, ενώ μάλιστα όπως επισημαίνεται, τα στοιχεία δεν επαρκούν.