Πανηγυρίζει την Τρίτη, 15 Αυγούστου, ο Μητροπολιτικός Ιερός Ναός Φανερωμένης Αιγίου

Αύριο στις 7μ.μ. θα τελεστεί Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός

Με την πρέπουσα μεγαλοπρέπεια και επισημότητα εορτάζει μεθαύριο Τρίτη, 15 Αυγούστου, ο Μητροπολιτικός Ιερός Ναός «Κοιμήσεως της Θεοτόκου» Φανερωμένης Αιγίου, όπου αναμένεται να προσέλθουν εκατοντάδες πιστών για να ανάψουν ευλαβικά ένα κερί και να προσευχηθούν στην χάρη Της.

Αύριο, Δευτέρα, παραμονή της εορτής, στις 7μ.μ. θα τελεστεί Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός μετ’ αρτοκλασίας, προεξάρχοντος του Πανοσιολογιώτατου Αρχιμανδρίτη π. Ιωακείμ Βενιανάκη, ο οποίος θα κηρύξει τον Θείο Λόγο. Ακολούθως στις 9.15μ.μ. θα ξεκινήσει η λιτάνευση της Ιεράς Εικόνος διά των οδών Μελετοπούλων, Βασιλέως Κωνσταντίνου, Παναγιωτοπούλων και Μητροπόλεως με τη συμμετοχή της Φιλαρμονικής Αιγίου.

Το πρωί της Τρίτης και συγκεκριμένα στις 7π.μ. θα τελεστεί Όρθρος και εν συνεχεία Πανηγυρική Θεία Λειτουργία, χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Βρεσθένης κ. Θεοκλήτου, ο οποίος θα κηρύξει τον Θείο Λόγο.

Το απόγευμα της εορτής και ώρα 6.30μ.μ. θα ψαλεί Μέγας Εσπερινός  και Παράκληση εις την Υπεραγίαν Θεοτόκον, υπέρ υγείας των κατοίκων του Αιγίου αλλά και της ευρύτερης περιοχής.  

Διαβάστε επίσης