Στη ΝΕΠ ο Κακουλίδης

επισημη ανακοινωση

Η ΝΕΠ ανακοίνωσε την έναρξη συνεργασίας με τον Γιώργο Κακουλίδη. Ο πολύπειρος προπονητής αναλαμβάνει την τεχνική ηγεσία της ανδρικής ομάδας πόλο του Συλλόγου ενόψει του νέου πρωταθλήματος της Β΄ Εθνικής, έχοντας, παράλληλα, και στενή συνεργασία με όλο το προπονητικό επιτελείο των «δελφινιών» σε επίπεδο υποδομών αγοριών.

Ο «Λώλος» είναι γεννημένος το 1955 και στο παρελθόν υπήρξε προπονητής του Θριάμβου, από τον οποίο προήλθε το 2005 η ΝΕΠ μέσω της συγχώνευσής της με τον Ποσειδώνα. Ο έμπειρος προπονητής κάθισε στον πάγκο των δελφινιών» από το 2005 έως το 2008, όντας ο άνθρωπος που οδήγησε για πρώτη φορά στην ιστορία της τη ΝΕΠ στην άνοδο στην Α1 Εθνική Ανδρών του πόλο (σεζόν 2006-2007). Στην συνέχεια ο «Λώλος» συνεργάστηκε και με τη γυναικεία ομάδα πόλο του Συλλόγου (2008-2010), την οποία οδήγησε μέχρι την ημιτελική φάση του Len Trophy. Το 2011 κάθισε και πάλι για λίγο στον πάγκο της ανδρικής ομάδας πόλο της ΝΕΠ και, πλέον, επιστρέφει δριμύτερος στις πισίνες, ηγούμενος της νέας προσπάθειας που θα κάνουν τα «δελφίνια» για γενικό reset στο επόμενο πρωτάθλημα της Β΄ Εθνικής.

Αμεσος συνεργάτης του «Λώλου» θα είναι ο Φώτης Γιαννόπουλος (επικεφαλής προπονητής στα τμήματα αγοριών στις υποδομές πόλο της ΝΕΠ), ενώ ο Σύλλογος βρίσκεται κοντά και σε έναν ακόμη τεχνικό για το τμήμα πόλο των Μίνι Παίδων.

«Δεν χρειάζεται να πούμε πολλά λόγια. Στόχος μας είναι να κάνουμε ένα καινούργιο ξεκίνημα στην ομάδα και να παίξουν νέα παιδιά με ταλέντο και όρεξη για δουλειά», δήλωσε ο νέος τεχνικός της ανδρικής ομάδας πόλο της ΝΕΠ, Γ. Κακουλίδης και πρόσθεσε: «Εγώ θέλω να δουλέψω με νεαρά παιδιά. Θέλω να έχω 15 κι αν γίνεται και ακόμη περισσότερους πολίστες, σε καθημερινή βάση, στην πισίνα και είμαι σίγουρος ότι η διοίκηση του Συλλόγου θα μας δώσει τη δυνατότητα να κάνουμε και πολλά δυνατά φιλικά παιχνίδια με ομάδες εντός και εκτός Πατρών».