Το μυστικό σχέδιο του Ερντογάν για ατομική βόμβα - Τι αποκάλυψε Τούρκος δημοσιογράφος

Τι αναφέρει το βρετανικό δημοσίευμα της Express

Σύμφωνα με βρετανικό δημοσίευμα της Express, ο Τούρκος Πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Εντογάνήδη έχει ένα μυστικό σχέδιο για την απόκτηση ατομικής βόμβας, τη στιγμή που οι σχέσεις του με την ΕΕ βρίσκονται σε κρίση.

Ο Αμπντουλάχ Μποζκούρτ, Τούρκος δημοσιογράφος και επικριτής της κυβέρνησης Ερντογάν αποκάλυψε τα «μυστικά σχέδια» της Άγκυρας, προκειμένου να αποκτήσει το απόλυτο όπλο. Με έναν ισχυρισμό, που προκαλεί ανησυχίες, ο Μποζκούρτ προειδοποίησε ότι η Τουρκία είναι η επόμενη χώρα που θέλει να επεκτείνει το οπλοστάσιό της για να συμπεριλάβει ατομικές βόμβες.

Παρά το γεγονός ότι ήδη η Τουρκία διαθέτει 40.000 στρατιώτες και τον δεύτερο μεγαλύτερο στρατό μεταξύ των χωρών του ΝΑΤΟ, ο Μποζκούρτ επιμένει ότι οι φιλοδοξίες του Ερντογάν είναι ακόμη μεγαλύτερες.

«Η Άγκυρα έχει ένα μυστικό σχέδιο για να αποκτήσει όπλα μαζικής καταστροφής, συμπεριλαμβανομένης και ατομικής βόμβας για αναχαίτιση» είπε χαρακτηριστικά.

Άνθρωποι του περιβάλλοντος του Ερντογάν, που τον επηρεάζουν πολύ στις αποφάσεις του, ανέφεραν σύμφωνα με τις ίδιες πηγές ότι ο Τούρκος Πρόεδρος ήδη έχει συζητήσει για την απόκτηση ατομικής βόμβας.