Πολιτιστική εκδήλωση με ελεύθερη είσοδο στον Δήμο Θέρμου

Με τη συναυλία του Μιχάλη Χατζηγιάννη ​

Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος ο Δήμος Θέρμου διοργανώνει εκδηλώσεις προς τιμήν του Αγίου Κοσμά του Αιτωλού μέσα στον μήνα Αύγουστο. Οι εκδηλώσεις αυτές χωρίζονται σε δύο ενότητες, στις θρησκευτικές και τις πολιτιστικές εκδηλώσεις.

Στις φετινές εκδηλώσεις οι οποίες αρχίζουν την Τετάρτη 16 Αυγούστου και ολοκληρώνονται την Πέμπτη 24 Αυγούστου, ανήμερα της εορτής του Αγίου Κοσμά, ο δήμος θέλει να αναδείξει τα μοναστήρια της περιοχής του, δηλαδή την θρησκευτική και ιστορική αξία του καθενός και την σημασία τους για τον τόπο σε βάθος χρόνου.

Όλες οι πολιτιστικές εκδηλώσεις έχουν ελεύθερη είσοδο για το κοινό, δεδομένου ότι ο δήμος προσπαθεί να πολλαπλασιάσει τους επισκέπτες στην πόλη και την περιοχή. Με δεδομένο ότι κάποιες από αυτές είναι ξεχωριστές λόγω των ονομάτων που μετέχουν, όπως η συναυλία του Μιχάλη Χατζηγιάννη στις 22 Αυγούστου στο Θέρμο, η ελεύθερη είσοδος αποτελεί επιπλέον κίνητρο για την προσέλκυση θεατών και εκτός δήμου, ακόμη και θεατών από κοντινούς νομούς και μεγάλες πόλεις όπως η Πάτρα και άλλες.

 

Διαβάστε επίσης