Τι είπε ο Μαραντόνα και προκάλεσε ενθουσιασμό του Πολάκη

«Ο Θεός έβαλε το χέρι του», έγραψε ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας

«Ο Θεός έβαλε το χέρι του», έγραψε ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας στο Facebook, εκφράζοντας την ικανοποίησή του για τη θέση που πήρε ο Μαραντόνα και παραπέμποντας στο γκολ που είχε σημειώσει, με το χέρι, ο Αργεντινός στα προημιτελικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου ποδοσφαίρου, κόντρα στην Αγγλία, το 1986 στο Μεξικό.

gfff.jpg

Ο Μαραντόνα, σε ανάρτησή του στο Facebook, έγραψε ότι «θα ντυθεί στρατιώτης» για μια ελεύθερη Βενεζουέλα όταν το διατάξει ο Μαδούρο «για να αγωνιστώ εναντίον του ιμπεριαλισμού και εναντίον αυτών που θέλουν να αρπάξουν τις σημαίες μας, που είναι ό,τι πολυτιμότερο έχουμε».

«Είμαστε τσαβιστές μέχρι τον θάνατο. Και όταν ο Μαδούρο το διατάξει, θα ντυθώ στρατιώτης για μια ελεύθερη Βενεζουέλα για να αγωνιστώ εναντίον του ιμπεριαλισμού και εναντίον αυτών που θέλουν να αρπάξουν τις σημαίες μας, που είναι ό,τι πολυτιμότερο έχουμε», έγραψε ο Μαραντόνα στο Facebook.

Σε ένα άλλο μήνυμα που φέρει επίσης την υπογραφή της συντρόφου του, της Ρόσιο Ολίβα, ο Μαραντόνα επανέρχεται στην υποστήριξή του προς την κυβέρνηση της Βενεζουέλας: «Ζήτω ο Τσάβες. Ζήτω ο Μαδούρο. Ζήτω η επανάσταση. Ζήτω οι καθαρόαιμοι Βενεζουελανοί».

fdsd.jpg

Πηγή: newsbeast.gr