Παπαδημητρίου για Βαρουφάκη: Άνανδρη πράξη οι επιθέσεις στον Τσίπρα

ακόμα δεν έχει αποφασίσει αν θα διαβάσει ή όχι το βιβλίο του πρώην υπουργού Οικονομικών

Η επίθεση του Γιάνη Βαρουφάκη στον Τσίπρα είναι μια… «άνανδρη πράξη» δήλωσε ο υπουργός Οικονομίας και Ανάπτυξης Δημήτρης Παπαδημητρίου, κληθείς να σχολιάσει τις αναφορές στο βιβλίο του πρώην υπουργού Οικονομικών.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στον ραδιοφωνικό σταθμό «Αθήνα 9,84» ο Δημήτρης Παπαδημητρίου χαρακτήρισε αντιφατικές τις δηλώσεις και τις επισημάνσεις του Γιάνη Βαρουφάκη σημειώνοντας μάλιστα ότι ακόμα δεν έχει αποφασίσει αν θα διαβάσει ή όχι το βιβλίο του πρώην υπουργού Οικονομικών.

«Η δική μου η αίσθηση είναι -απ΄ όσα έχω διαβάσει από τον κ. Βαρουφάκη, ότι έλεγε πολλά πράγματα τα οποία τα “ξέλεγε” μετά. Οπότε υπάρχει μια ιδιορρυθμία στον κ. Βαρουφάκη. Αλλά, γενικώς, από αυτά που ακούω, νομίζω ότι όταν κάποιος στρέφεται ενάντια κάποιου, ο οποίος του είχε μεγάλη εμπιστοσύνη, θεωρώ ότι αυτό είναι μια πράξη η οποία είναι άνανδρη» είπε χαρακτηριστικά ο Δημήτρης Παπαδημητρίου.

Ο Υπουργός Οικονομίας και Ανάπτυξης στην συνέντευξη του εκτίμησε ότι στο εξωδικαστικό μηχανισμό θα ενταχθούν και θα συνεχίσουν τη δραστηριότητά τους 150.000 επιχειρήσεις και διευκρίνισε ότι σε αυτόν μπορούν να ενταχθούν και οι επιχειρήσεις που έχουν εμπλακεί στο σύστημα “Τειρεσίας”».

Τέλος, σε ό,τι αφορά την ίδρυση της Εθνικής Αναπτυξιακής Τράπεζας, ο κ. Παπαδημητρίου ανέφερε ότι «το νομοσχέδιο για την Αναπτυξιακή Τράπεζα θα έλθει στη Βουλή στο τέλος του Σεπτεμβρίου και ότι η λειτουργία της τράπεζας θα αρχίσει στα μέσα του 2018».

Πηγη:protothema.gr

Διαβάστε επίσης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ