ΝΟΔΕ Αχαϊας: Λίγες μέρες μετά την τραγωδία, ο ΣΥΡΙΖΑ όχι μόνο επιτρέπει την διαβίωση μεταναστών στο παλιό λιμεναρχείο, αλλά τους παρέχει και νερό

τι καταγγέλλει ο Ανδρέας Μαζαράκης

"Λίγες μόνο ημέρες από την τραγική κατάρρευση του στεγάστρου στο παλιό λιμάνι και τον θάνατο του νεαρού μετανάστη,ο ΣΥΡΙΖΑ όχι μόνο επιτρέπει την διαβίωση μεταναστών στο παλιό λιμεναρχείο, αλλά τους παρέχει και νερό" αναφέρει σε ανακοίνωσή της η ΝΟΔΕ Αχαίας και συνεχίζει: .
"Κύριοι της κυβέρνησης με το να στοιβάζετε ανθρώπινες ψυχές μεταναστών σε ετοιμόρροπα κτήρια,χαρακτηρισμένα επισήμως σεισμόπληκτα,δεν επιτελείτε κοινωνική πολιτική.Αν σας ενδιέφερε πραγματικά θα έπρεπε να έχετε φροντίσει να μεταφερθούν σε άλλους ανθρώπινους και ασφαλείς χώρους.
Έχουν περάσει δυόμισι χρόνια με τον ΣΥΡΙΖΑ στην έξουσία και ξέχασαν όσα έλεγαν και έπρατταν όταν ήσαν στην αντιπολίτευση.
Και καθένας που τους τα υπενθυμίζει εγκαλείται για "μικροπολιτική εκμετάλλευση","δολοφονία χαρακτήρων","λαϊκισμό".
Δεν έχει περάσει πολύ καιρός από την ντροπή της Ειδομένης και του Ελληνικού.Κυρίως όμως δεν έχει περάσει πολύ καιρός από το αίσχος της Μόριας,όπου βρέφη ήσαν πάνω σε πάνες μέσα σε σκηνές χωρίς θέρμανση και που ήσαν βουτηγμένες έως την μέση στο χιόνι.
Αλήθεια τι θα πράξετε για τον άτυχο αλγερινό?Τι έχετε κάνει για να αποδοθούν ευθύνες όπου αυτές αναλογούν,τι έχετε κάνει για να πάρουν αποζημίωση οι συγγενείς του?
Κύριοι του ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ και όσοι τους στηρίζετε η πολυδιαφημισμένη αριστερή ευαισθησία  κατέρρευσε μαζί με το αμιαντοφόρο υπόστεγο.
Πολύ αργά για δάκρυα σύντροφοι.
                   ΓΙΑ ΤΗ ΝΟ.Δ.Ε. ΑΧΑΪΑΣ
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΑΝΔΡΕΑΣ ΜΑΖΑΡΑΚΗΣ"
 

Διαβάστε επίσης