Πάτρα: Στραμμένα τα βλέμματα απόψε στο "Τόφαλος" για την Εθνική Μπάσκετ - Τι έκανε κατά τη χθεσινή προπόνηση ο Γιάννης Αντετοκούνμπο -ΒΙΝΤΕΟ

στις 9 το βράδυ η αναμέτρηση με την Ρουμανία

Η Εθνική Ομάδα μπάσκετ ετοιμάζεται να "δείξει" το άστρο τη σήμερα στις 9 το βράδυ, στην Πάτρα κόντρα στη Ρουμανία στην πρεμιέρα του Διεθνούς Τουρνουά μπάσκετ που διεξάγεται στο γήπεδο «Δημήτρης Τόφαλος» στα Μποζαΐτικα,  ως πρώτο τεστ προετοιμασίας ενόψει του Ευρωμπάσκετ. 

Ο διεθνής άσσος Γιάννης Αντετοκούνμπο όπως είναι ήδη γνωστό αν και ακολούθησε την αποστολή στην Πάτρα, δεν θα αγωνιστεί μετά το "απαγορευτικό" του ιατρικού team της Εθνικής για πενθήμερη αποχή από προπονήσεις, έπειτα από ενοχλήσεις που είχε στο γόνατο.

Ο Σουπερ σταρ του NBA, ήταν παρών στη χθεσινοβραδινή προπόνηση της Εθνικής, όπου ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα αποθεραπείας.

Στο παρκέ θα "ριχτούν" απόψε  τα άλλα αστέρια της ομάδας, ο αρχηγός Γιάννης Μπουρούσης, ο υπαρχηγός Γιώργος Πρίντεζης, ο πρωταθλητής Ευρώπης με την Φενέρμπαχτσε, Κώστας Σλούκας, ο Νίκος Παππάς, ο Νικ Καλάθης, ο Βαγγέλης Μάντζαρης, ο ΝΒΑερ Γιώργος Παπαγιάννης.

Την ίδια ώρα αυξημένη ζήτηση για τα εισιτήρια του αποψινού αγώνα της Εθνικής με τη Ρουμανία καταγράφεται τις τελευταίες ώρες, Από το πρωί φίλαθλοι όλων των ηλικιών βρέθηκαν, στα γραφεία της ΕΣΚΑΗ στην Πάτρα,για να προμηθευτούν τα "μαγικά" χαρτάκια.

Σύμφωνα με πληροφορίες τα λιγοστά εισιτήρια που έχουν απομείνει για το τουρνουά της Πάτρας, θα διατίθενται σήμερα από τις 17:00 στα εκδοτήρια του «Τόφαλος».

Όσοι βρεθούν απόψε στο "Τόφαλος" θα έχουν την ευκαιρία να δουν από κοντά τη βράβευση του Κώστα Πετρόπουλου από την ΕΟΚ.

Ο «Νουρέγιεφ», έχει φορέσει την φανέλα της Εθνικής έχει διατελέσει και μέλος του τεχνικού επιτελείου (1989-1993), αλλά και προπονητής του Εθνικού συγκροτήματος (1999-2001)

 

 

Διαβάστε επίσης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ