Πάτρα: Την προσέγγισε από το διαδίκτυο και την βίασε - Τι καταγγέλλει 14χρονη - ΝΕΟΤΕΡΑ

Την "οδήγησε" στο σπίτι του

Νεότερη Ενημέρωση 10.55: Η μητέρα της 14χρονης κατήγγειλε στην Ασφάλεια Πατρών πως κόρη της έπεσε θύμα βιασμού από 18χρονο.

Σύμφωνα με πληροφορίες του tempo24.gr, πρόκειται για άτομα Ρομά. Όπως έγεινε γνωστό από την Αστυνομία, είχε προηγηθεί ολιγοήμερη επικοινωνία των δυο ατόμων μέσω ιστοσελίδας κοινωνικής δικτύωσης. Η 14χρονη μετέβη στο σπίτι του 18χρονου, όπου συνευρέθει σεξουαλικά με τον νεαρό, υπό την άσκηση ψυχολογικής βίας.

Ο φερόμενος ως δράστης έχει συλληφθεί με την κατηγορία του βιασμού.

Πρώτη Ενημέρωση 10.39: Υπόθεση βιασμού 18χρονου σε βάρος 14χρονης στην Πάτρα, μετά από καταγγελία συγγενικού προσώπικου της ανήλικης εξετάζει η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Πατρών.

Το περιστατικό συνέβη στο σπίτι του δράστη, όπου είχε μεταβεί η ανήλικη. Είχε προηγηθεί ολιγοήμερη επικοινωνία των δυο ατόμων μέσω ιστοσελίδας κοινωνικής δικτύωσης.

Σύμφωνα με το όσα κατήγγειλε η 14χρονη ο νεαρός της άσκησε ψυχολογική βία και την εξανάγκασε σε σεξουαλική επαφή. Ο 18χρονος συνελήφθη χθες από τους άνδρες της Ασφάλειας Πατρών με την κατηγορία του βιασμού.

Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ

Συνελήφθη, χθες το μεσημέρι, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πατρών, ένας 18χρονος ημεδαπός, κατηγορούμενος για βιασμό 14χρονης ημεδαπής. Είχε προηγηθεί ολιγοήμερη επικοινωνία των δυο ατόμων μέσω ιστοσελίδας κοινωνικής δικτύωσης και σύμφωνα με την καταγγελία της 14χρονης, αυτή μετέβηκε στην οικία του δράστη, προχθές το βράδυ, όπου ο 18χρονος ασκώντας της ψυχολογική βία, την εξανάγκασε σε κατά φύση συνουσία. Η πράξη δηλώθηκε στις αστυνομικές αρχές, από συγγενικό πρόσωπο της παθούσας, την επόμενη ημέρα το πρωί, ενώ ο δράστης  εντοπίστηκε άμεσα από τους αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών και συνελήφθη.

Διαβάστε επίσης