Πάτρα- ΝΕΩΤΕΡΟ: Τραγωδία με έναν άνδρα νεκρό και δύο τραυματίες - Σωριάστηκε ξαφνικά η οροφή από τα παλιά κρατητήρια μέσα στο παλιό λιμάνι- Σήμερα βγήκε η απόφαση για κατεδάφιση αλλά...- ΦΩΤΟ και ΒΙΝΤΕΟ

ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΑΝ ΝΑ ΤΑ ΚΑΤΕΔΑΦΙΣΟΥΝ

18.54' Συνεχίζονται οι έρευνες των Αρχών, της Πυροσβεστικής και της ΕΜΑΚ στο σημείο για να εντοπίσουν τυχόν εγκλωβισμένους.

Δύο είναι οι τραυματίες που έχουν διακομισθεί στο νοσοκομείο.

Ο νεκρός είναι περίπου 30 ετών Αλγερινής υπηκοότητας.

17.47 Σύμφωνα με νεώτερες πληροφορίες υπάρχει και ένας βαριά τραυματίας. Συνεργεία ψάχνουν στα συντρίμια για άλλους τραυματίες.

17.38 Ένας άνδρας έχει χάσει τη ζωή του, Πρόκειται κατά πάσα πιθανότητα για μετανάστη που είχε βρει καταφύγιο στο χώρο. Επίσης αυτή την ώρα, άνδρες της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας με εκπαιδευμένο σκύλο ερευνούν στα συντρίμμια του κτιρίου για άλλα άτομα που πιθανόν είναι χτυπημένα ή εγκλωβισμένα.

17. 23 Νεώτερες πληροφορίες κάνουν λόγο για έναν νεκρό. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο ΟΛΠΑ έβγακε σήμερα απόφαση για την κατεδάφιση του κτιρίου αλλά δεν πρόλαβαν το κακό. Σοκαρισμένος από την εξέλιξη ο Νίκος Κοντοές. 

 

Μέσα σε δευτερόλεπτα κατέρρευσε σαν χάρτινος πύργος η οροφή στα πρώην κρατητήρια στο παλιό λιμάνι της Πάτρας στο ύψος της Όθωνος Αμαλίας και Αγίου Νικολάου. Το κτίριο επρόκειτο να κατεφαδιστεί αλλά δεν πρόλαβαν. Γκρεμίστηκε μονο του. Οι πρώτες πληροφορίες κάνουν λόγο για τραυματίες.

Επί τόπου βρίσκονται δυνάμεις του Λιμενικού, της Πυροσβεστικής και της Αστυνομίας.

Οι φωτό είναι του Γιάννη Μάκκα που ήταν αυτόπτης μάρτυρας της κατάρρευσης