Εννιάχρονος με σύνδρομο Down ερμηνεύει Γουίτνεϊ Χιούστον και γίνεται viral

ο Νταν Μίλερ τραγούδησε το “I have nothing”

Η Γούιτνεϊ Χιούστον είχε κερδίσει κάθε τιμητική διάκριση στο τραγούδι και λίγα χρόνια μετά το θάνατό της, ένας 9χρονος με σύνδρομο Down έρχεται να κατακτήσει τη θέση της και τις καρδιές μας.

Ο πιτσιρικάς Νταν Μίλερ τραγούδησε το χιτ της μουσικού το “I have nothing” στο αυτοκίνητο της οικογένειάς του και όταν η θεία του ανέβασε το σχετικό βίντεο με τη ερμηνεία του στο Facebook, είχε πάνω από 21 εκατομμύρια προβολές μέσα στις πρώτες μέρες της δημοσίευσή του.

Ο Νταν άγγιξε τις ψυχές των θεατών με το τραγούδι του.

Σύμφωνα με την μαμά του, ο μικρός άκουσε το τραγούδι τον περασμένο μήνα, οπότε και παρακολούθησε ένα ντοκιμαντέρ για τη ζωή της Γούιτνεϊ Χιούστον.

Όμως όπως είπε η ίδια, η συγκεκριμένη ερμηνεία δεν ήταν κάτι ασυνήθιστο για τον γιο της.

Ο Νταν λατρεύει τη μουσική και του αρέσει πάρα πολύ να τραγουδά για την οικογένειά του. «Είναι ευρηματικός και πολύ πιο έξυπνος από όλους τους ανθρώπους που γνωρίζουμε», συμπληρώνει η μητέρα του.

Η οικογένεια, πάντως, του παιδιού έχει συγκινηθεί από την ανταπόκριση του κόσμου στο βίντεο.

«Το αναρτήσαμε απλώς επειδή ήταν γλυκό και σημαντικό. Είμαστε ευγνώμονες και ευτυχισμένοι που η χαρά του Νταν έδωσε χαρά στον κόσμο», τόνισε η μαμά του.

Σύμφωνα με την ίδια, θα δημοσιευτούν κι άλλα βίντεο από τον μικρό σταρ του πενταγράμμου, ο οποίος μάλιστα έχει κανάλι στο You Tube, το “Amazing Dane”.

Δείτε ΕΔΩ βίντεο