Ο Έλληνας ερευνητής Γιώργος Πασχαλίδης σήμερα στην Πάτρα

μέλος του Συλλόγου Αεροδιαστημικής Ρωσίας

Στην Πάτρα θα βρεθεί ο Γιώργος Πασχαλίδης, ο άνθρωπος που κατάφερε να δώσει λύσεις σε αναπάντητα ερωτήματα που απασχολούν την επιστημονική κοινότητα, την Πέμπτη 3 Αυγούστου. Ο Γιώργος Πασχαλίδης, Αντιπρύτανης και Καθηγητής με έδρα στο τμήμα της Ψυχολογίας της Ρωσικής Ακαδημίας Εκπαίδευσης και Έρευνας Noosfera και Πρύτανης στο παράρτημα της Ακαδημίας στην Ελλάδα, θα υποδεχτεί το πατρινό κοινό σε μια ανοικτή εκδήλωση στο ξενοδοχείο Αστήρ. Πριν από την εκδήλωση ο καθηγητής θα παραχωρήσει συνέντευξη στο ραδιοφωνικό σταθμό ΑΝΤ1 Πάτρας 105.3 fm στο δημοσιογράφο Παναγιώτη Ρηγόπουλο.

Ο ερευνητής Γιώργος Πασχαλίδης έχει γίνει γνωστός στην παγκόσμια επιστημονική κοινότητα για την ανακάλυψή του, το μοντέλο Tri-anthropo-Type Pashalidis. Πρόκειται για ένα νευροβιολογικό μοντέλο το οποίο συνδυάζει τις βιολογικές, ανατομικές, νευροφυσιολογικές, ψυχολογικές και κοινωνικές πλευρές της ανθρώπινης φύσης και ερμηνεύει την ανθρώπινη υπόσταση, εξηγώντας αναλυτικά την αλληλεπίδραση της υγείας με την προσωπικότητα. Σύμφωνα με το μοντέλο η ανθρωπότητα κατηγοριοποιείται σε  τρείς διακριτούς ανθρώπινους Τύπους προσωπικότητας, οι οποίοι προέρχονται από διαφοροποιήσεις στον ανθρώπινο εγκέφαλο. Η σπουδαία αυτή ανακάλυψη έχει βρει εφαρμογή  σε όλα τα   πεδία της ανθρώπινης δραστηριότητας,  Ιατρική, Εκπαίδευση, Αθλητισμό, Ψυχολογία, Επιχειρηματικότητα κ.ο.κ.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το έργο του και τη δραστηριότητά του επισκεφτείτε την επίσημη ιστοσελίδα του Γιώργου Πασχαλίδη www.georgepashalidis.gr.  Τηλ. επικοινωνίας 6980140140 & 6944634272.

Η είσοδος στο ξενοδοχείο «Αστήρ» είναι ελεύθερη.

 

Διαβάστε επίσης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ