Ο Γκλέτσος επιστρέφει σε καθημερινό σίριαλ στην τηλεόραση του Alpha - BINTEO

TO TATOYAZ ME THN ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΩΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΩΝ ΤΟΥ ΜΠΡΟΥΣΚΟΥ

Μια μεταγραφή που προκάλεσε συζήτηση τη χρονιά που μας πέρασε ήταν εκείνη του Ανδρέα Γεωργίου και της ομάδας που δημιούργησε το Μπρούσκο, από τον ΑΝΤ1 στον τηλεοπτικό σταθμό Alpha.

Την πρώτη μέρα του Αυγούστου, οι υπεύθυνοι του σταθμού αποφάσισαν να δώσουν μια πρώτη γεύση από τη νέα καθημερινή σειρά. Το τρέιλερ του σίριαλ "Τατουάζ" προμηνύει ένα κόνσεπτ αρκετά κοντά σε όσα μας έχει συνηθίσει το συγγραφικό δίδυμο από την Κύπρο, ενώ και μέρος του καστ μεταπήδησαν από την σειρά του ΑΝΤ1 στο νέο πρόγραμμα.

Ανάμεσα όμως στους πρωταγωνιστές ξεχωρίζει η εμφάνισή του Δημάρχου Στυλίδας, Απόστολου Γκλέτσου, ο οποίος και κάνει come back στην μικρή οθόνη μετά από χρόνια απουσίας. Στο τρέριλερ που ακολουθεί φαίνεται να έρχεται στα χέρια με τον Γιώργο Παρτσαλάκη που επίσης επιστρέφει στην τηλεόραση μέσω της σειράς.

Σύμφωνα με πληροφορίες τα γυρίσματα του "Τατουάζ" έγιναν στην Αθήνα, στην Αίγινα και στα Μετέωρα, όπως φυσικά και στην Κύπρο, αλλά και το Λονδίνο. Ο Στέφανος Μιχαήλ, που έγινε γνωστός από το "Μπρούσκο" αναλαμβάνει τώρα πρωταγωνιστής, ενώ στο πλευρό του θα δούμε επίσης μεταξύ άλλων την Ελίνα Ακριτίδου, τη Δανάη Παπά και τον Νίκο Πολυδερόπουλο.

Αν το σωστό είναι να κάνεις το λάθος, θα το επέλεγες; Η Απάντηση το φθινόπωρο στον Alpha.

Διαβάστε επίσης