Αίγιο: Απόψε η Συναυλία Γιάννη Κότσιρα - Μιρέλας Πάχου

στο υπαίθριο θέατρο "Γιώργος Παππάς"

Ο Γιάννης Κότσιρας, ένας από τους πιο επιτυχημένους και πιο αγαπημένους καλλιτέχνες της εποχής του, έρχεται στο Αίγιο σήμερα Παρασκευή 4 Αυγούστου στις 9.30 μ.μ. στο Υπαίθριο Θέατρο "Γιώργος Παππάς". Μαζί του η Μιρέλα Πάχου.

Τα τραγούδια του σιγοτραγουδιούνται από όλες τις ηλικίες και η φωνή του μας συντροφεύει σε όλες μας τις «διαδρομές», σε χαρές, λύπες, απογοητεύσεις, προσδοκίες.

Ο χειμώνας που πέρασε τον βρήκε μαζί με τον Γιώργο Νταλάρα και τον Λαυρέντη Μαχαιρίτσα σε εξαιρετικά επιτυχημένες εμφανίσεις στην Αθήνα. Ο πρόσφατος δίσκος του «Ψεύτης Καιρός» μετρά λίγους μήνες κυκλοφορίας και μας έχει ήδη χαρίσει αγαπημένα τραγούδια, ανάμεσά τους το «Κάθε φορά», το “Ποιο παραμύθι να βρω” και το “Και θέλω εσένα”.

Παίρνοντας λοιπόν στις αποσκευές του τα νέα του τραγούδια και έχοντας τώρα στο πλάι του τη Μιρέλα Πάχου, θα παρουσιάσει ένα διαφορετικό, γεμάτο εκπλήξεις πρόγραμμα, από το οποίο δεν θα λείπουν φυσικά και παλιά γνωστά ή λιγότερο γνωστά τραγούδια.

Η εξαιρετικά ταλαντούχα Μιρέλα Πάχου, μία ερμηνεύτρια που έχει συνεργαστεί με συνθέτες όπως ο Μίλτος Πασχαλίδης, ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας, ο Διονύσης Σαββόπουλος και ο Θάνος Μικρούτσικος, φέρνει η δική της χροιά σε αυτές τις καλοκαιρινές συναυλίες με τη ζωντάνια, τη ζεστή φωνή και φυσικά... το ακορντεόν της!

Τον Γιάννη Κότσιρα και τη Μιρέλα Πάχου συνοδεύει μία ομάδα εξαιρετικών μουσικών: Αλέξανδρος Λιβιτσάνος: ενορχήστρωση & πλήκτρα, Γιάννης Αγγελόπουλος: τύμπανα, Γιάννης Γρυπαίος: μπάσο, Βαγγέλης Μαχαίρας: μπουζούκι και Κώστας Μιχαλός: κιθάρα.

Τα φώτα φροντίζει ο Ανδρέας Κούρτης, ενώ τον ήχο επιμελούνται οι Στρατής Καραδημητράκης και Λάμπρος Μπούνας.

Προπώληση εισιτηρίων 12€
-Ρεζέρβα (Αίγιο)
-Βιβλιοπωλείο Ελεύθερη σκέψη (Αίγιο)
-Aspro Mavro loggos (Λόγγος Αιγίου)
-discover your way (Πάτρα)
-καταστήματα Public σε όλη την Ελλάδα
-τηλεφωνικά στο 2107234567
-ιντερνετικά https://www.ticketservices.gr/event/giannis-kotsiras-mirela-pachou-summe...

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ : 6972807170

ΤΙΜΗ ΣΤΗΝ ΠΟΡΤΑ (AN ΔΕΝ ΕΞΑΝΤΛΗΘΟΥΝ ΤΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ) 15€

Διαβάστε επίσης