Ανεβάζει ρυθμούς ο Διαγόρας Βραχνεϊκων

μετα την αναληψη των καθηκόντων της νεας διοικησης

Όλα πλέον κινούνται σε υψηλές ταχύτητες στον Διαγόρα Βραχνεΐκων, από τη στιγμή που ο σύλλογος συγκρότησε τη νέα του διοίκηση.

Νέος πρόεδρος της ομάδας όπως είναι γνωστό αναλαμβάνει ο Σπύρος Δήμου, ιδιοκτήτης της εταιρείας WestEnergy, ο οποίος θα πλαισιωθεί από τους Χρήστο Λούβαρη, Γιάννη Κοζιώρη, Γιάννη Ποταμιάνο, Κώστα Παπαδόπουλο, Γιάννη Παπαφωτόπουλο.

Στα μεταγραφικά, σε μια πολύ καλή και ουσιαστική μεταγραφή προχώρησε η ομάδα, αφού απέκτησε τον Διονύση Αθανασόπουλο που αγωνιζόταν στον Πανμοβριακό Ριόλου την περσινή χρονιά. Επίσης, έχουν ανανεώσει ήδη οι Ανδρέας Τρίγκας, Θόδωρος Μιχαηλίδης, Βασίλης Χριστόπουλος, ενώ επαφή έγινε το βράδυ της Παρασκευής με τον Νίκο Αποσκίτη, αλλά συμφωνία δεν υπήρξε. Ο έμπειρος παίκτης εξετάζει αρκετές προτάσεις από ομάδες της περιοχής και όχι μόνο, όπως η Αναγέννηση Πατρών, ο Αετός Πατρών, ενώ έχει μια πολύ καλή οικονομική πρόταση από τον Ναυπακτιακό Αστέρα την οποία σκέφτεται πολύ σοβαρά.

Σε καλό δρόμο φαίνεται πως είναι η μετακίνηση του Τάσου Σωτηρόπουλου από την Θύελλα Αιγίου στους Βραχνιώτες, ενώ επαφή θα γίνει σήμερα με τον Μάριο Σπυρόπουλο που έμεινε ελεύθερος από την Αχαϊκή και ανήκει στην Δόξα Παραλίας. Τελευταία

Παίκτες της ομάδας πρέπει να θεωρούνται οι Γιώργος Κυριαζόπουλος (από Τσικλητήρα Πύ- λου), Βασίλης Βάρρας (από Κεραυνό Αγίου Βασιλείου), όπως και οι Άρης Θωμάς και Άκης Κωστής (από το Καταστάρι).

Παρελθόν αποτελούν οι Σωτήρης Νικολακόπουλος, Βασίλης Μπινιέρης, Νάσος Αναγνώστου (Ποσειδώνας/Δρεπάνου), Κώστας Πάγκαλος (Αχαϊκή), Θόδωρος Κανελλόπουλος (Αετός Πατρών), Κώστας Βαβάτσικος (Αναγέννηση Πατρών), ενώ οι επαφές με τους παίκτες από το υπάρχον ρόστερ θα συνεχιστούν.

matchaxaias.gr

Διαβάστε επίσης