Ετοιμάζει μεταγραφική «βόμβα» η ΑΕΚ

Πώς η διαφαινόμενη αποχώρηση του Αλμέιδα ανοίγει τον δρόμο για παίκτη που θα ενθουσιάσει τον κόσμο

Οι δρόμοι της ΑΕΚ και του Ούγκο Αλμέιδα ετοιμάζονται να χωρίσουν, κάτι που κάνει αναγκαία την προσθήκη ενός σέντερ φορ στο ρόστερ της ομάδας. Όπως αναφέρει η πλειοψηφία των «κιτρινόμαυρων» ΜΜΕ, ο Πορτογάλος δεν υπολογίζεται από τον Μανόλο Χιμένεθ, παρά το γεγονός ότι τον επέλεξε στη 18άδα του πρώτου αγώνα με την ΤΣΣΚΑ στο ΟΑΚΑ και μάλιστα τον πέρασε στον αγωνιστικό χώρο ως αλλαγή. Παρόλα αυτά, ο έμπειρος επιθετικός δεν κατάφερε να προσφέρει και πολλά κόντρα στους Ρώσους, κάτι που επέσπευσε τις εξελίξεις.

Μάλιστα, σύμφωνα με ρεπορτάζ της «Live Sport», έχουν ήδη κινηθεί οι διαδικασίες για τη λύση του συμβολαίου του Αλμέιδα. Ήδη ο Πορτογάλος φορ έχει ξεκινήσει την αναζήτηση ομάδας, με την ΑΕΚ να λέγεται ότι είναι διατεθειμένη να δώσει και ένα μικρό ποσό, προκειμένου να καλύψει το συμβόλαιό του, σε περίπτωση που δεν βρει πρόταση ανάλογη με αυτή της Ένωσης. Ο 33χρονος επιθετικός αμείβεται με περίπου 500.000 ευρώ τον χρόνο και το συμβόλαιό του λήγει το επόμενο καλοκαίρι.

Σε περίπτωση που πράγματι ο Αλμέιδα αποχωρήσει από το «κιτρινόμαυρο» ρόστερ, η απόκτηση επιθετικού θεωρείται δεδομένη. Αλλά, βιαστικές κινήσεις δεν θα γίνουν. Ήδη στην ομάδα υπάρχουν οι Λιβάγια και Γιακουμάκης, κάτι που σημαίνει ότι ο παίκτης που θα έρθει, θα είναι αντίστοιχης ποιότητας, ή και καλύτερης, από τους ήδη υπάρχοντες. Άρα, στην ομάδα ίσως περιμένουν μέχρι τέλους του καλοκαιριού για να προχωρήσουν την υπόθεση.

Βασικός στόχος παραμένει ο Σέρχιο Αραούχο, ειδικά εάν ο Αργεντινός φορ αποδειχτεί πως δεν υπολογίζεται και φέτος ως βασική επιλογή από τη Λας Πάλμας.

Διαβάστε επίσης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ