3 πράγματα που πρέπει να κάνεις μόλις γυρίσεις από την παραλία!

Σίγουρα μόλις γυρίζουμε από την παραλία, νιώθουμε μεγάλη εξάντληση από τον ήλιο και το κολύμπι και θέλουμε να κάνουμε ένα ντους να φάμε και να κοιμηθούμε. Εμείς θα σου παρουσιάσουμε τα τρία πράγματα που πρέπει να κάνεις μετά την παραλία έτσι όπως μας τα επισήμαναν οι ειδικοί.

Πιες πολύ νερό! Όσο περισσότερο μπορείς τόσο καλύτερο για τον οργανισμό σου. Με αυτόν τον τρόπο αναπληρώνεις τη χαμένη υγρασία. Προτίμησε να είναι δροσερό κι όχι παγωμένο γιατί κανει κακό σε περιόδους καύσωνα.
Βάλε after sun. Μία επιδερμίδα που έχει εκτεθεί στον ήλιο, είναι ξηρή και αφυδατωμένη. Χρειάζεται έξτρα ενυδάτωση και ανάπλαση. Στην αγορά κυκλοφορούν πολλά προιόντα για αυτού του είδους την δουλειά επομένως μπορείς να δοκιμάσεις κάποια δείγματα πριν το αγοράσεις.
Ξέβγαλε κατευθείαν τα μαλλιά σου από την αλμύρα. Αν έχεις βαμμένα ξανθά μαλλιά και δε θέλεις να τα λούζεις καθημερινά, μπορείς να τα πιάνεις έναν κότσο και να μην τα βρέχεις καθόλου. Βάζοντάς τα και το ανάλογο αντιηλιακό και καπέλο τα προστατεύεις από τον ήλιο και τη θάλασσα.