Απίστευτο! Εσύ γνωρίζεις πόσες ώρες την εβδομάδα ξοδεύεις για selfies;

ΤΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ ΒΡΕΤΑΝΙΚΗ ΕΡΕΥΝΑ

Τελευταία υπάρχει μία φρενίτιδα με τις selfies. Άντρες και γυναίκες, βομβαρδίζουν καθημερινά τα social media και κυρίως το Istagram με φωτογραφίες από τα πρόσωπά τους γράφοντας από κάτω το κατάλληλο απόφθευγμα!

Φυσικά μέχρι να βρούμε την σωστή πόζα, τον σωστό φωτισμό και την κατάλληλη γωνία, μπορεί να μας πάρει κάποια ώρα. Όλη αυτή η διαδικασία που κάνουν όχι μόνο οι γυναίκες, αλλά πλέον και οι άντρες, έγινε αντικείμενο μελέτης και οι επιστήμονες ερεύνησαν την συμπεριφορά αυτή. Τα συμπεράσματα φυσικά έχουν μεγάλο ενδιαφέρον μιας και ένα από αυτά αφορά στο χρόνο που ξοδεύουμε για τις selfies την εβδομάδα!

Όπως αναφέρει η  βρετανική έρευνα που ήρθε στο φως της δημοσιότητας πριν από λίγο  καιρό, κάθε νεαρή γυναίκα τραβάει κατά μέσο όρο τρεις selfies την ημέρα και ο χρόνος που αναλογεί σε κάθε selfie είναι 16 λεπτά, το οποίο μεταφράζεται σε πέντε ώρες την εβδομάδα! Το χρονικό αυτό διάστημα περιλαμβάνει την προετοιμασία για την λήψη, το μακιγιάζ, το χτένισμα, την εύρεση της κατάλληλης πόζας και της κατάλληλης γωνίας λήψης. Αν είσαι λάτρης των selfies , μπορείς να μετρήσεις μία μέρα το χρόνο και θα δεις ότι η μελέτη έχει δίκιο!

Διαβάστε επίσης