"Παιχνίδια" με τον Χάρο: Επέζησαν της βόμβας στο Μάντσεστερ και του σεισμού στην Κω

μητέρα και κόρη
φωτό: AP Photo/Petros Giannakouris

"Παιχνίδια" με τον Χάρο παίζουν μία 45χρονη και η 14χρονη κόρη της, οι οποίες γλίτωσαν από το τρομοκρατικό χτύπημα στο Μάντσεστερ τον Μάιο και πήγαν στην Κω για διακοπές, βγαίνοντας σώες και αβλαβείς και από την ισχυρή σεισμική δόνηση που έπληξε το νησί.

Η Julie McKay και η Nieve βρίσκονταν στο δωμάτιο του ξενοδοχείου τους, όταν χτύπησε ο Εγκέλαδος με 6,6 Ρίχτερ, τις πρώτες πρωινές ώρες της Παρασκευής, με δύο τουρίστες να χάνουν τη ζωή τους και εκατοντάδες άτομα να τραυματίζονται.

Η μεγαλύτερη κόρη της Julie, Natalie, η οποία βρισκόταν στην Κω δήλωσε: "Η μητέρα μου και η αδερφή μου ήταν παρούσες στην επίθεση στο Μάντσεστερ. Ήταν κοντά στην κύρια είσοδο όταν εξερράγη η βόμβα και έτρεξαν μακριά. Το ταξίδι στην Κω υποτίθεται ότι θα ήταν χαλαρωτικές διακοπές γι' αυτές".

Και συνέχισε: "Μόλις είχαμε ξαπλώσει. Ο σεισμός με έριξε από το κρεβάτι. Σηκώθηκα ουρλιάζοντας. Το ίδιο έκαναν η μητέρα μου και η αδερφή μου. Έτρεξα στο διάδρομο. Ένας μεγάλος πολυέλαιος είχε πέσει κάτω. Περίπου 300 άτομα είχαν βγει έξω και υπήρχαν συντρίμμια παντού".

Πηγή: Miiror

Διαβάστε επίσης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ