Κώστας Βουτσάς- Αλίκη Κατσαβού: Όλες οι λεπτομέρειες για τη βάφτιση του γιου τους

θα πραγματοποιηθεί σε λίγες μέρες

Όλες τις λεπτομέρειες για τη βάφτιση του γιου τους, Φοίβου που θα πραγματοποιηθεί σε λίγες μέρες αποκάλυψαν ο Κώστας Βουτσάς και η Αλίκη Κατσαβού μιλώντας στη Real.

 «Είµαι πολύ ευτυχισμένος που ζω το µεγάλωµα του Φοίβου µας! Ο ερχοµός του µας έχει φέρει τεράστια ευτυχία. Τον παρακολουθώ καθημερινά να κάνει τα πρώτα του βήµατα, να λέει τις πρώτες του λέξεις και η χαρά µου δεν περιγράφεται», δηλώνει o ηθοποιός και συνεχίζει: «Αν και αυτές τις ηµέρες έχω ξεκινήσει περιοδεία σε όλη την Ελλάδα µε την ποντιακή επιθεώρηση “Ζωή και κότα µε χαβίτς και µε κορκότα” µε τον Γιάννη Μποσταντζόγλου και τον Τάκη Βαµβακίδη, θα επιστρέψω στην Αθήνα για να γιορτάσουµε µαζί µε την Αλίκη τη βάφτιση του Φοίβου µας, ο οποίος στις 22 Ιουλίου γίνεται ενός έτους. Η Αλίκη µου έχει αναλάβει να οργανώσει τόσο το Μυστήριο όσο και το πρώτο πάρτι γενεθλίων του γιου µας».

 «Όλα είναι υπό έλεγχο» τόνισε η Αλίκη Κατσαβού και πρόσθεσε: «Επειδή στον γάµο µας είχαµε πάρα πολύ κόσµο, πήραµε µε τον Κώστα την απόφαση να µην ανακοινώσουµε την εκκλησία που θα γίνει η βάφτιση στους καλεσμένους παρά µια ηµέρα πριν από το Μυστήριο. Αν έρθουν όλοι όσοι ήρθαν στον γάµο µας, θα τροµάξει ο µικρός, κάτι που δεν θέλουµε. Έτσι, όπως και στον γάµο, θα ακολουθήσουµε την ίδια διαδικασία: οι καλεσµένοι έχουν ήδη ενηµερωθεί για την ηµεροµηνία µε SMS και µε ένα δεύτερο µήνυµα θα ενηµερωθούν για την τοποθεσία. Στον προαύλιο χώρο της εκκλησίας θα υπάρχει εταιρεία σεκιούριτι, η οποία θα έχει τις λίστες των καλεσµένων και θα διευκολύνει την είσοδό τους».