Δ. Τζανακόπουλος: Ψυχραιμία και στο πολιτικό σύστημα και στα μέσα ενημέρωσης

Συνέντευξη Τύπου για τον σεισμό στην Κω

Συλλυπητήρια στους συνανθρώπους μας που έχασαν τη ζωή τους στην Κω εξέφρασε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Δημήτρης Τζανακόπουλος και ευχήθηκε ταχεία ανάρρωση στους τραυματίες.

Ο κ. Τζανακόπουλος άνοιξε τη συνέντευξη που έδωσαν ο υπουργός Υποδομών και Μεταφορών, Χρήστος Σπίρτζης, ο αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Νίκος Τόσκας και ο υφυπουργός Ναυτιλίας, Νεκτάριος Σαντορινιός, προκειμένου να ενημερώσουν τους δημοσιογράφους για την κατάσταση που επικρατεί στην Κω μετά τον σεισμό των 6,6 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ.

Ο κ. Τζανακόπουλος ανέφερε ότι οι υποδομές του νησιού βρίσκονται σε καλή κατάσταση εκτός από το λιμάνι, ενημέρωσε ότι το απόγευμα θα επισκεφτούν λιμενολόγοι που θα μας πουν αν μπορεί αν επιτευχθεί η άμεση αποκατάστασή του και τόνισε:

«Για την κυβέρνηση πρώτη προτεραιότητα είναι η γρήγορη αποκατάσταση του νησιού. Η κατάσταση έχει ομαλοποιηθεί και βρίσκεται υπό πλήρη έλεγχο. Η όλη κατάσταση δεν προσφέρεται για επικοινωνιακή εκμετάλλευση. Λόγω καλοκαιρινής περιόδου πρέπει να αποφύγουμε την δραματοποίηση. Θέλω να συστήσω ψυχραιμία και στο πολιτικό σύστημα και στα μέσα ενημέρωσης. Οι πολίτες να μην δίνουν βάση σε φήμες και δημοσιεύματα. Πρέπει να ενημερώνονται μόνο από τις επίσημες φωνές».

Διαβάστε επίσης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ