Φόρεσε αυτά τα ρούχα και θα δείχνεις ψηλότερη

ΟΛΑ ΟΣΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ

Μπορεί να σε ενοχλεί που δεν είσαι ψηλή, όμως μην ξεχνάς ότι όλες οι γυναίκες έχουν τη χάρη τους. Δε χρειάζεται να έχεις το ύψος μοντέλου για  να νιώθεις καλά με τον εαυτό σου. Εμείς βρήκαμε τα έξυπνα εκείνα tips που θα σου δώσουν πόντους χωρίς να χρειαστεί να φορέσεις τακούνια!

Τοπάκι με V. Αμέσως τα μάτια όλων πέφτουν πάνω στο σημείο αυτό το οποίο φαίνεται και πιο αδύνατο και χάνεται το σύνολο. Ειδικά αν έχεις και στήθος τότε σίγουρα κανείς δεν θα προσέξει το ύψος σου! Αλλά και να μην έχεις πάλι το μάτι θα πέσει εκεί.

Πες ναι στο μονόχρωμο look.Αυτά τα ρούχα έχουν νοητά μία κάθετη γραμμή, η οποία ψηλώνει και χωρίς να χρειαστεί να φορέσετε ψηλοτάκουνα πέδιλα. Προτίμησε σε λευκό ή γενικά σε nude χρώμα κι όχι σκούρο.

Το παντελόνι-τζιν ή υφασμάτινο-καλό θα ήταν να φτάνει μέχρι τον αστράγαλο. Μπορείτε μάλιστα να το συνδυάσετε ακόμη και αθλητικά. Το δέρμα που φαίνεται ανάμεσα στο παντελόνι και το παπούτσι ξεγελά το μάτι και κάνει αμέσως αμέσως να φαίνεται το πόδι πιο μακρύ.

Η καμπάνα είναι στη μόδα και φέτος, οπότε επέλεξε μία ψηλόμεση. Αν μάλιστα μπορείτε να φορέσετε τακούνια, βάλτε τα πιο ψηλά σας, καθώς η καμπάνα θα τα καλύπτει!

Προτιμήστε τα μυτερά παπούτσια στις εμφανίσεις σας.Επιμηκύνεται το πόδι σας και φαίνεστε 2-3 πόντους πιο ψηλή χωρίς να φορέσετε ίχνος από τακούνι

Διαβάστε επίσης