Δύο περίεργα tips για να κάνεις τέλειο ύπνο

ΔΕΙΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ

Είναι γεγονός ότι οι περισσότεροι άνθρωποι έχουν ανήσυχο ύπνο. Φταίει ο αγχώδης τρόπος ζωής αλλά και τα προβλήματα της καθημερινότητας που καλούμαστε να αντιμετωπίσουμε. Υπάρχουν άραγε τρόποι για να κάνουμε τον τέλειο ύπνο;

Η απάντηση είναι θετική και αν είσαι κι εσύ στους ανθρώπους που δυσκολεύονται να κοιμηθούν, δεν έχεις παρά να ακολουθήσεις τα παρακάτω περίεργα tips.

Κάνε βουητό! Ανέπνευσε χαλαρά, βγάζοντας αέρα από το στόμα, αλλά έχοντας τα χείλη ενωμένα κι όχι ανοιχτά. Προσπάθησε να εκπνεύσεις όλον τον αέρα, κάνοντας βουητό από το στήθος κι έξω. Επικεντρώσου στο βουητό για 6 αναπνοές, και μετά χαλάρωσε. Είσαι έτοιμη για ύπνο και δεν το έχεις καταλάβει.

Χαλάρωσε όσο μπορείς και πες στον εαυτό σου “θα μείνω ξύπνια”. Δίνονας αυτήν την εντολή, ο οργανισμός θα κάνει το αντίθετο. Ο παράδοξος ύπνος, όπως τον έχουν ονομάσει οι ειδικοί, έχει χτιστεί πάνω στην ιδέα ότι ο εγκέφαλος δεν επεξεργάζεται καλά τις αρνητικές σκέψεις και δίνει στο σώμα να κάνει το αντίθετο. Δοκίμασέ το και θα μας θυμηθείς.

Διαβάστε επίσης