Πάτρα: Συμπαραστάθηκαν στην Ηριάννα, αλλά... ξέχασαν το πανό και την μπογιά- Η άθλια κατάσταση του Δημοτικού Θεάτρου που σε λίγο δεν θα ξεχωρίζει από την...Ξερόλακκα

κλασσικα ελληνικα, εικονογραφημένα

Ο αντιεξουσιαστές που πήγαν χθες στην πλατεία Γεωργίου, έκαναν τη διαμαρτυρία τους μπροστά από το Δημοτικό Θέατρο Απόλλων, έριξαν λίγη κόκκινη μπογιά στο πλακόστρωτο μπροστά από το έργο του Τσίλερ, με την οποία προφανώς έφτιαξαν το πανό τους και ακολούθως αναχώρησαν αφήνοντάς το ημικραμεσμένο, με το ένα άκρο του κολλημένο στην κολώνα και το άλλο να σέρνεται στα σκαλοπάτια και να ανεμίζει στον πρωινό αέρα.

Όπως μπορείτε να δείτε και από τις φωτογραφίες του tempo24.news που τραβήχτηκαν σήμερα το πρωί,  οι κολώνες του κτιρίου κοσμούνται και από ορισμένα συνθήματα, καθώς και με μια αφίσσα, αναλόγου εικαστικής αντίληψης και μια δεύτερη σκισμέν,η ενώ στα σκαλοπάτια φιγουράρουν πλαστικά μπουκάλια και άλλα σκουπίδια.

Και όλα αυτά ενώπιον του μνημείου, το οποίο αποτελεί το σήμα κατατεθέν της πόλεως των Πατρών και το οποίο σε λίγο δεν θα ξεχωρίζει από την ...Ξερόλακκα.

Δεν ξέρουμε αν η πόλη πάει μπροστά με τις πορείες και με τις διαδηλώσεις, τις οποίες διευκολύνει η δημοτική αρχή, μετατρέποντας ακόμη και το θέατρο της πόλης σε ορμητήριο κινημάτων τύπου παραρτήματος, αλλά είμαστε σίγουροι, ότι αυτή δεν μπορεί να είναι εικόνα πόλης εν έτει 2017 και μάλιστα μέσα σρο καλοκαίρι, εποχή κατά την οποία ευελπιστεί και σε τουρισμό.

Γ. Κοντ.

Διαβάστε επίσης