Πάτρα: "Μας κόβουν το νερό χωρίς να μας προειδοποιήσουν" - Τι συμβαίνει στον Άγιο Ιωάννη Πράτσικα

Καταγγελίες κατοίκων στο tempo24.gr

"Μπαίνουμε για μπάνιο και δεν ξέρουμε εάν θα μείνουμε με τις σαπουνάδες", "βάζουμε πλυντήριο και η παροχή υδρόδοτης διακόπτεται ξαφνικά με κίνδυνο να καταστραφούν οι ηλεκτρικές μας συσκευές", "Δεν έχουμε νερό να καλύψουμε τις ανάγκες μας", είναι μόνο μερικές από τις καταγγελίες που δέχθηκε το tempo24.gr, από κατοίκους που διαμένουν στην οδό Λασκάρεως, στον Άγιο Ιωάννη Πράτσικα.

Τις τελευταίες δυο εβδομάδες κυριολεκτικά έχουν πει το νερό νεράκι, αφού όπου αναφέρουν οι διακοπές στην υδροδότηση είναι συνεχείς και χωρίς να έχει προηγηθεί σχετική ενημέρωση.

Χαρακτηριστικό της απελπιστικής κατάστασης που βιώνουν οι κάτοικοι, όπως αναφέρουν είναι πως δεν ξέρουν όταν ανοίξουν την βρύση, έαν και για πόσο χρονικό διάστημα θα έχουν νερό. 

"Επέστρεψα στις 3 το μεσημέρι χθες στο σπίτι μου και δεν είχαμε νερό μέχρι τις 3 τα ξημερώματα", δηλώνει αγανακτισμένος ένας ακόμα κάτοικος της περιοχής, προσθέτωντας πως όλο αυτό το διάστημα επικοινωνούν με το τηλεφωνικό κέντρο της Δημοτικής Επιχείρησης Ύδρευσης και Αποχέτευσης Πάτρας (ΔΕΥΑΠ), προκειμένου να ενημερωθούν για το τι συμβαίνει. Η απάντηση που λαμβάνουν είναι αόριστη και γενικόλογη, καθώς μέχρι σήμερα όπως καταγγέλεται δεν υπάρχει επίσημη ενημέρωση για το που εντοπίζεται το πρόβλημα των συνεχιζόμενων απροειδοποίητων διακοπών νερού και πότε θα αποκατασταθεί.

 

 

Διαβάστε επίσης