Ποιος Πατρινός βρίσκεται πίσω από την εφαρμογή που ενημερώνει για τις τσούχτρες!

"www.swymm.net"

H εφεύρεση του ενημερώνει σε πραγματικό χρόνο για την εικόνα που επικρατεί σε πολλές παραλίες της Αχαΐας και της Αιτωλοακαρνανίας και ήδη μέσα σε τρεις ημέρες ξεπέρασε τους 15.000 χρήστες.

Ο λόγος για τον Ανδρέα Κομνηνό, τον άνθρωπο που δημιούργησ την εφαρμογή "www.swymm.net", που καθημερινά κερδίζει ολοένα και περισσότερο έδαφος στο διαδίκτυο, καθώς κάποιος μπορεί να ενημερωθεί αφενός για τις καιρικές συνθήκες που επικρατούν στις παραλίες και αφετέρου σε ποιες από αυτές υπάρχουν τσούχτρες.

Πρόκειται για δωρεάν εφαρμογή, που έχει γίνει ανάρπαστη δεδομένη της κατάστασης που επικρατεί το τελευταίο διάστημα, από την επέλαση κοπαδιών από τσούχτρες και μέδουσες στις παραλίες της Αχαΐας και όχι μόνο. Μέχρι στιγμής κάποιος μπορεί να ενημερωθεί για τουλάχιστον 160 παραλίες. 

Ο Ανδρέας Κομνηνός είναι ερευνητής στο Πανεπιστήμιο Πατρών, απόφοιτος του Τμήματος  Ηλεκτρονικών Υπολογιστών με ειδικές σπουδές στον κινητό και διάχυτο υπολογισμό (εφαρμογές σε κινητά κ.ά.). Μάλιστα διδάσκει στο Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο σαν μέλος ΣΕΠ.

 

Διαβάστε επίσης