Βελτιωμένη και νικήτρια με 2-0 η ΑΕΚ επί της Μπνέι Σαχνίν

Εγκληματικό τάκλιν στον Γαλανόπουλο που ήταν και σκόρερ

Με τη νίκη (μία ακόμη) απέναντι στην Μπνέι Σαχνίν με σκορ 2-0 ολοκληρώθηκε για την ΑΕΚ το βασικό στάδιο της προετοιμασίας που πραγματοποιήθηκε και φέτος στο Κίελτσε της Πολωνίας. Απέναντι στην 5η της βαθμολογίας της ισραηλινής λίγκας η ομάδα του Μανόλο Χιμένεθ επιβεβαίωσε όσα είχε αποδείξει έως τώρα στην καθημερινότητά της και στα φιλικά τεστ (όπως και στο χθεσινό με αντίπαλο την Μπάνικ Οστράβα): ότι βρίσκεται δεδομένα στο σωστό δρόμο!

Η ΑΕΚ κατάφερε να επικρατήσει και στη τελευταία φιλική αναμέτρηση επί πολωνικού εδάφους χάρη στα τέρματα που σημείωσαν οι Χριστοδουλόπουλος και Γαλανόπουλος από το πρώτο 45λεπτο. Στο δεύτερο μέρος του αγώνα ένα σκληρό, σε επίπεδα εγκληματικού, φάουλ που έγινε από τον Γκαούτσο στον Γαλανόπουλο, λίγο έλειψε να τινάξει το ματς στον αέρα, τελικά απλά το... έσβησε για τις δυο ομάδες που δεν έβγαλαν φάσεις και δεν είχαν την ίδια διάθεση με το πρώτο μισό του παιχνιδιού (τουλάχιστον για την ΑΕΚ).

Οι «κιτρινόμαυροι» άνοιξαν το σκορ στο 14' όταν ο Βινίσιους άδειασε τρεις αντιπάλους και με σέντρα συστημένη στο κεφάλι του Χριστοδουλόπουλου τον έχρισε σκόρερ. Μετά τον Λόπες και ο Βινίσιους έκανε εξαιρετικό παιχνίδι στο αριστερό άκρο της άμυνας την ίδια ώρα που το ίδιο ισχύει και για τον Γκάλο που έκανε κι αυτός ασίστ στο δεύτερο τέρμα της Ένωσης που σημείωσε ο Γαλανόπουλος...

Πηγή: gazzetta.gr

Διαβάστε επίσης