Πάτρα: Η απάντηση του "Ιπποκράτη" στον Πολάκη

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Στην προσπάθειά τους οι τοπικοί παράγοντες του ΣΥΡΙΖΑ να ανατρέψουν το ΑΡΝΗΤΙΚΟ γι αυτούς κλίμα, που δημιουργήθηκε από την κομματική φιέστα την εγκαινίων, αλλά και τις προκλητικές επιθετικές - διαθέσεις και κινήσεις των επιστρατευμένων στην σχετική αντι-συγκέντρωση των άμισθων και έμμισθων Συριζαίων, επιστράτευσαν απ'  ότι φαίνεται τον Κον Πολλάκη για να δώσει "απαντήσεις" με πολυκαθυστερημένα βεβαίως τα αντανακλαστικά του.

    Απαντώντας λοιπόν στον kο Πολάκη, αν και δεν αξίζει τον κόπο, γιατί πραγματικά κανένας σοβαρός δεν ασχολείται πλέον μαζί του, στα χθεσινά λεγόμενά του σε τοπική εφημερίδα, έχουμε να πούμε τα εξής:

Α). Κατ' αρχήν επιστρέφουμε τους εκ του μακρόθεν χαρακτηρισμούς του Κού Πολάκη, που για πρώτη φορά ετράπη σε φυγή από προγραμματισμένη και ανακοινωμένη επίσκεψή του σε Νοσοκομείο και αυτό εξαιτίας τις αντίστασης που θα συναντούσε και όχι των ψεύτικων δικαιολογιών που επικαλέστηκε.

Καραγκιοζιλίκια και τραμπουκισμοί κύριε Πολάκη είναι όλες αυτές οι καθημερινές πρακτικές και συμπεριφορες σας.

Καραγκιοζιλίκια είναι όλα αυτά που καθημερινά  λέτε, τα χωρίς αντίκρισμα,  για προσλήψεις, χρηματοδοτήσεις κλπ.

Καραγκιοζιλίκια κύριε Πολάκη είναι ολα αυτά τα εγκαίνια που κάνετε για εργα που δεν σας ανήκουν και για εξοπλισμούς που προέρχονται απο δωρεές.

Καραγκιοζιλίκια κύριε πολάκη είναι  αυτά που έλεγε και έκανε στα εγκαίνια ο εκλεκτός σας στην θεση του Προέδρου του ΚΕΣΥ, που επιτέθηκε με πυγμαχικές δεξιοτεχνίες στους συνδικαλιστές που διαμαρτύρονταν για τα προβλήματα του χώρου τους.

   Αλήθεια κύριε Πολάκη από πότε οι αγώνες των Εργαζόμενων είναι τραμπουκισμοί και καραγκιοζιλίκια;

Όταν εσείς ως Συνδικαλιστής κτίζατε το Δρομοκαΐτειο τι ήταν;

Όταν ο κύριος Ξανθός ως Συνδικαλιστής παρεμπόδιζε τους τότε υπουργούς υγείας να μιλήσουν στην Κρήτη τι ήταν;

Β). Σε ότι αφορά αυτό που λέει ότι δεν κλείνει Νοσοκομεία αλλά  ότι ανοίγει,  ευθέως θα του πούμε πως ΝΑΙ ΚΛΕΙΝΕΙ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ. Με εντολή του έκλεισε το Ν.Ν.Θώρακος, συρρικνώθηκε κατά 50 % και ανεστάλη η Νεφρολογική κλινική ελλείψει ιατρών. Συνεπώς τα όσα σχετικά λέει είναι λόγια θερινής νυκτός.

Γ). Σε οτι αφορά τις δαπάνες υγείας που λέει ότι τις αύξησε για το 2017, λυπούμαστε που ακόμη μια φορά συλαμβάνεστε ψευδόμενος. Αυτές όπως φαίνονται στα επίσημα δικά τους στοιχεία, στον ΚΑΕ 210, υπολείπονται έναντι του 2016 κατά 200 εκ € και βεβαίως βρίσκονται πολύ μακριά από τους στόχους του 7,5 % του ΑΕΠ,   που έθετε ο Πρωθυπουργός, στις γνωστές σε όλους μας επικοινωνιακές του αερολογίες.

Δ). Σε ότι αφορά τι δύναμη είσαστε, σας επισημαίνουμε ότι δεν ήσαστε καμία γνήσια λαϊκή δύναμη Κύριε Πολάκη, όπως λέτε, ούτε η "πρώτη αριστερή κυβέρνηση" όπως αυτοαποκαλείσθε, αλλά μια συντηρητική κυβέρνηση με νεοφιλελεύθερη πολιτική, με μια πολιτική που δεν μας βγάζει από την κρίση, αλλά που με τους χειρισμούς της, πέρα από την εξαπάτηση του Ελληνικού λαού, μας υπερχρεώνει περαιτέρω.

        Κλείνοντας κύριε Πολάκη, σας ρωτάμε τι προτίθεστε να κάνετε με τον Προαναφερόμενο Πρόεδρο του ΚΕΣΥ και ανερχόμενο πυγμάχο;

     θα τον εκδιώξετε για τα πραγματικά καραγκιοζιλίκια του στα εγκαίνια;

Εάν Ναι έχει καλώς,

Εάν όχι τότε επιτρέψτε μας να πιστεύουμε ότι αυτά τα καραγκιοζιλίκια σας εκφράζουν πλήρως, άρα μην ξανα-τολμήσετε να εκφραστείτε για κανέναν, με αυτήν σας την γνωστή σε όλους μας  προσφιλή σας διάλεκτο.

      Τέλος επειδή δεν ήλθατε στα εγκαίνια και δεν χρειάστηκε να βρεθείτε αντιμέτωπος,

ούτε  απέναντι στο χτίσιμο της πύλης που κατά τα δικά σας πρότυπα σχεδιάζαμε,

ούτε με τα δεκάδες ακινητοποιημένα αυτοκίνητα που επίσης σχεδιάζαμε να βρίσκατε μπροστά σας,

ούτε  με τους εκατοντάδες διαμαρτυρόμενους Εργαζόμενους

για την κυβερνητική σας πολιτική και την εγκατάλειψη του ΕΣΥ και επειδή αυτά πλέον-όπως λέτε- δεν σας αρέσουν, σας περιμένουμε  στο Γ.Ν ΠΑΤΡΩΝ, όπου επειδή φοβάστε να έλθετε σας διαβεβαιώνουμε ότι δεν θα επιδιώξουμε πλέον να βρεθείτε αντιμέτωπος με εμάς και τους Συναδέλφους μας, αλλά μόνον με τα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε και που τα ξέρετε πολύ καλά. Θα βρεθείτε δυστυχώς απέναντι σ΄ αυτά και στις λύσεις που επιβάλλεται και πρέπει να δώσετε, τα προβλήματα που έχουν να κάνουν με την ΥΠΟΣΤΕΛΕΧΩΣΗ, την ΥΠΟΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ, την ΑΝΑΓΚΑΙΑ ΠΛΗΡΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΜΑΣ και βεβαίως την ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ όσο ποτέ άλλοτε ΚΤΙΡΙΑΚΗ ΕΠΕΚΤΑΣΗ του Νοσοκομείου μας.

 

Διαβάστε επίσης