Δείτε πώς θα γίνει το ξενοδοχείο- φάντασμα της παραλιακής- Ο Moreas στην εποχή της Πανγαία γίνεται Moxy Hotel- Η ανακοίνωση

Ο μισθωτής του ακινήτου είναι υπεύθυνος για την ανακατασκευή του και λειτουργία του ως ξενοδοχείο πόλης

Με ταχείς ρυθμούς προχωρά η ανακατασκευή του πρώην ξενοχοδείου "Μoreas" στην Ηρώων Πολυτεχνείου της Πάτρας που έχει περιέλθει στην Εθνική Πανγαία Α.Ε.Ε.Α.Π.. Με ανακοίνωσή της η εταιρεία αναφέρει ότι υπεγράφη συμφωνία δικαιόχρησης (franchise agreement) με την Marriott International. Το ξενοδοχείο θα λειτουργεί υπό το εμπορικό σήμα Moxy Hotels της Marriott International.

Τον Δεκέμβριο του 2016 η Πανγαία ανακοίνωσε την επέκταση των επενδυτικών της δραστηριοτήτων στον τομέα των ξενοδοχείων πόλης, έναν τομέα με σημαντικές προοπτικές ανάπτυξης, μέσω της απόκτησης του εν λόγω ακινήτου στην Πάτρα, αναφέρει η ανακοίνωση της Πανγαίας:

"Ο μισθωτής του ακινήτου είναι υπεύθυνος για την ανακατασκευή του και λειτουργία του ως ξενοδοχείο πόλης. Το «Moxy Hotels» είναι το νέο εμπορικό σήμα της Marriott International που ξεκίνησε το Σεπτέμβριο του 2014 με το άνοιγμα του Moxy Milan. Τα Moxy Hotels είναι μπουτίκ ξενοδοχεία που απευθύνονται στον ταξιδιώτη της νέας γενιάς. Πρόκειται για ένα φρέσκο και πρωτοποριακό concept το οποίο συνδυάζει τον σύγχρονο, κομψό σχεδιασμό και τις φιλικές υπηρεσίες σε προσιτές τιμές. Με μοντέρνα δωμάτια εξοπλισμένα με την τελευταία λέξη της τεχνολογίας, φωτεινά και ζωντανά λόμπι και ζεστή, μοντέρνα εξυπηρέτηση, το Moxy στοχεύει να εκπλήξει τους ταξιδιώτες με μια προσεγμένη, συναρπαστική και διασκεδαστική εμπειρία.

Πάτρα: Ξεκίνησαν οι εργασίες στο ξενοδοχείο Moreas-Δείτε σε τι θα μετατραπεί- Η ιστορία του περίεργου αυτού πύργου της παραλιακής που παίρνει ξανά ζωή

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Πανγαία, κος Αριστοτέλης Καρυτινός, δήλωσε: «Είμαστε ιδιαίτερα ικανοποιημένοι ένα ακίνητο της εταιρείας μας θα είναι το πρώτο ξενοδοχείο στην Ελλάδα που θα λειτουργήσει υπό το εμπορικό σήμα της Moxy Hotels. Χαιρόμαστε που φέρνουμε στην Ελλάδα, και ειδικά στην Πάτρα, αυτό το πολύ καινοτόμο και κομψό ξενοδοχείο πόλης, το οποίο ανταποκρίνεται πλήρως στα χαρακτηριστικά της Πάτρας, μια πόλη που προσελκύει ένα ευρύ φάσμα επισκεπτών, όπως φοιτητές, επαγγελματίες και ταξιδιώτες αναψυχής. Έχουμε αναπτύξει μια εξαιρετική σχέση με την Marriott International, την μεγαλύτερη ξενοδοχειακή εταιρεία παγκοσμίως, και προσβλέπουμε στην περαιτέρω επέκταση αυτής της σχέσης στο εγγύς μέλλον.".