Αχαΐα: Μπλακ αουτ της ΔΕΗ σε νοικοκυριά - Κόβουν το ρεύμα αυτόματα πριν την εξόφληση των λογαριασμών!

ΤΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ ΗΛΕΚΤΡΙΣΜΟΥ

Κύκλοι της ΔΕΗ στην Πάτρα, επιβεβαιώνουν τις καταγγελίες στο tempo24.gr για τη διακοπή παροχής ηλεκτροδότησης σε νοικοκυριά, που δεν εξόφλησαν τον τρέχοντα λογαριασμό εντός του 10ημερου που προβλέπεται από την αναγραφόμενη ημερομηνία πληρωμής.

Σύμφωνα με τις καταγγελίες πολλοί Πατρινοί το τελευταίο διάστημα έμειναν χωρίς ρεύμα, παρά το γεγονός πως δεν είχαν εξαντλήσει το χρονικό περιθώριο για την αποπληρώμή του λογαριασμού. Μάλιστα σε αρκετές περιπτώσεις εντός πέντε - επτά ημερών πριν την συμπλήρωση του περιθωρίου που δίδεται από τη ΔΕΗ, σε πολλα νοικοκυριά κατέβηκαν αυτόματα και κυρίως απροειδοποίητα οι διακόπτες!

Τι συμβαίνει; Σύμφωνα με την ενημέρωση του tempo24.gr, πλέον το σύστημα της Δημόσιας Επιχείρησης Ηλεκτρισμού, "κοκκινίζει" αυτόματα όσους λογαρισμούς θεωρεί ληξιπρόθεσμους και δίνεται αυτομάτως η εντολή στα συνεργεία για να προχωρήσουν στην διακοπή παροχής ρεύματος.

Αναφορικά με τις περιπτώσεις, που αφορούν σε διακοπή ηλεκτροδότησης εξαιτίας της μη καταβολής δόσης της ρύθμισης, πηγές της ΔΕΗ, αναφέρουν πως αυτό δεν υφίσταται, καθώς εάν κάποιος δεν πλρηώσει μια δόση, δεν βγαίνει εκτός της ρύθμισης και πολύ περισσότερο η ΔΕΗ δεν προχωρά στην διακοπή του ρεύματος.

Διαβάστε επίσης