Ένας παραμυθένιος γάμος διαφορετικός από τους άλλους! Ονειρεμένες οι … πινελιές από το «Nτια Δωροϊδέα»- ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ!

Τα σκαλιά της εκκλησίας ανέβηκαν την περασμένη Κυριακή 2 Ιουλίου ο Μιχάλης Πανούτσος και η Ζωή Γεωργοπούλου…

Τα σκαλιά της εκκλησίας ανέβηκαν την περασμένη Κυριακή 2 Ιουλίου ο Μιχάλης Πανούτσος και η Ζωή Γεωργοπούλου…

O Μιχάλης μέλος της οικογένειας Πανούτσου την οποία γνωρίζουμε από την επαγγελματική της δραστηριότητα στον χώρο της διοργάνωσης εκδηλώσεων «Nτια Δωροϊδέα» (μαζί με την οικογένεια Χαρίτου) δεν θα μπορούσε παρά να μην πραγματοποιήσει έναν ονειρεμένο γάμο ο οποίος διέφερε σε πολλά από αυτούς που έχουμε συνηθίσει στην πόλη.

Οι καλεσμένοι βρέθηκαν στον Ι.Ν. του Αγίου Νικολάου στο Κουνουπέλι όπου το ζευγάρι θα χόρευε τον χορό του Hσαία. Ολόκληρος ο χώρος ήταν μοναδικά στολισμένος. Το «Ντία Δωροϊδέα» έκανε τον χώρο να θυμίζει ένα ονειρεμένο νησί…

Έπιπλα κλασικά, ξύλινες κορνίζες, καθίσματα ντυμένα στα λευκά ορτανσίες και τουλίπες έκαναν τον χώρο να μοιάζει με θεατρική σκηνή, μόνο που σε αυτό το mood γράφτηκε το ξεκίνημα της κοινής ζωής ενός λαμπερού ζευγαριού!

Δεν ήταν μόνο η διακόσμηση που μας εντυπωσίασε, αλλά τη διαφορά την έκαναν  και λαμπάδες, τα στέφανα, οι μπομπονιέρες ή και τα προσκλητήρια.

Η Ζωή Γεωργοπούλου εμφανίστηκε στην εκκλησία με ένα νυφικό πολύ διαφορετικό από τα αυτά έχουμε συνηθίσει, αέρινο και στο στυλ ενός νησιώτικου γάμου.

Koυμπάροι του ζευγαριού ήταν οι καλοί τους φίλοι Θανάσης Παπαδόπουλος και Ελένη Λαμπροπούλου ενώ όλο το μέρος ομόρφυνε βάσει των ιδεών που έπεσαν στο τραπέζι πριν το μυστήριο και θέλησε να κάνει πράξη το ζευγάρι.

Το «Nτια Δωροϊδέα» άλλωστε με εμπειρία ετών διαθέτει όλα εκείνα που θα κάνουν τον γάμο σας ονειρεμένο σαν και αυτόν στον οποίον βρεθήκαμε πρόσφατα.

Ένας υπέροχος γάμος που άφησε όλους με το στόμα ανοιχτό. Στην συνέχεια ακολούθησε γαμήλιο party με τον Αποστόλη Λαμπρόπουλο και ζωντανή ορχήστρα.

Την φωτογραφική κάλυψη ανέλαβε ο Νίκος Καστανάς και η ομάδα του Fabulouswed ενώ το υπέροχο αυτοκίνητο που παρέδωσε τη νύφη ήταν από το wedding vintage car και τον Μιχάλη Τελιόπουλο.