ΕΚΤΑΚΤΟ - Κατερίνη: Νεκρό άτομο από φωτιά σε διαμέρισμα - Κόλαση σε τουριστικά καταλύματα της παραλίας

- Σώθηκαν 4 νεαρά κορίτσια -
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Τραγωδία τα ξημερώματα στην παραλία της Κατερίνης με ένα άτομο να βρίσκει φρικτό θάνατο στις φλόγες. Η φωτιά στο διαμέρισμα που έμενε εκδηλώθηκε από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία και πολύ γρήγορα τύλιξε το τουριστικό κατάλυμα, που πιθανότατα είχε νοικιάσει. Ο ένοικός του δεν πρόλαβε να απομακρυνθεί. Οι φλόγες τον εγκλώβισαν και ο θάνατός του ήταν αναπόφευκτος. Πυροσβέστες που κλήθηκαν από κατοίκους της περιοχής έσπευσαν στο σημείο αλλά ήταν αργά. Όπως έγινε γνωστό έσπευσαν 12 πυροσβέστες με 4 οχήματα.

Μπήκαν στο διαμέρισμα και βρήκαν ένα άτομο νεκρό. Η σορός είχε παραμορφωθεί σε τέτοιο βαθμό, που δεν ήταν σε θέση να πουν αν ανήκει σε άντρα ή σε γυναίκα. Διαπιστώθηκε ότι έφερε εγκαύματα σε όλο το σώμα, που προκάλεσαν όπως όλα δείχνουν τον θάνατό του.

Το θρίλερ στην παραλία της Κατερίνης είχε και συνέχεια. Οι πυροσβέστες άκουγαν φωνές από το διπλανό διαμέρισμα, όπου είχαν εγκλωβιστεί 4 νεαρές κοπέλες, ηλικίας από 18 έως 20 ετών, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες. Μετά από επιχείρηση τα 4 κορίτσια απεγκλωβίστηκαν σώα και διακομίστηκαν προληπτικά σε νοσοκομείο για ιατρικές εξετάσεις. Η φωτιά τελικά τέθηκε υπό έλεγχο λίγο αργότερα.

Ολόκληρη η περιοχή είναι ανάστατη από την ανείπωτη τραγωδία. Αστυνομικοί παίρνουν καταθέσεις και εξετάζουν τις μαρτυρίες κατοίκων της περιοχής με τις έρευνες της πυροσβεστικής για τα αίτια που προκάλεσαν τη φωτιά να βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη.

Πηγή: newsit.gr

 

Διαβάστε επίσης