Νέα αιχμηρή ανάρτηση του Μπογδάνου μετά την απόλυσή του από τον ΣΚΑΪ

ΣΤΟ FACEBOOK

Με νέα ανάρτηση στον λογαριασμό του στο Facebook ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος, επανέρχεται στο θέμα της απομάκρυνσής του από τον ΣΚΑΪ.

"Προς τα συριζοαριστεροειδή υπαλληλάκια, τους α λα καρτ φιλελέδες και λοιπούς, που σπεύδουν να μου αμφισβητήσουν τη δημοσιογραφική ιδιότητα - εν μέρει επειδή δέκα χρόνια σε ενημερωτικά μέσα αρνούμαι να κάνω αίτηση στον υπόδουλο οργανισμό που λέγεται ΕΣΗΕΑ: Ένας από τους πολλούς ερασιτεχνισμούς της ανακοίνωσης Μαξίμου είναι ότι με αποκαλούν οι ίδιοι δημοσιογράφο. Ούτε καν παρουσιαστή. Τόση προχειρότητα. Όπως αυτό το "ύφος και ήθος", η ξύλινη φράση που ριμάρει και για την οποία τους μηνύω - πες ό,τι θες για το ύφος μου, αλλά για το ήθος (άνοιξε Μπαμπινιώτη να δεις τι είναι) δεν σου επιτρέπω και θα σε κυνηγήσω με κάθε νομικό μέσο" επισημαίνει ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος και προσθέτει:

"Ο μόνος λόγος, που τρέφω ακόμα μια αισιοδοξία, είναι πως έχουμε μεν να κάνουμε με ολοκληρωτιστές, αλλά όχι και τους πιο έξυπνους. Μέσα στη μέρα έρχεται και το ρεπορτάζ που κόπηκε λόγω απόλυσης. Θα περάσουμε όμορφα. Καλημέρα."

525000_6302a30a94-a3dbbaac46d8ff70.jpg

Διαβάστε επίσης