Κορίτσια με αυτά τα tips θα προστατεύσουμε τα μαλλιά μας από τον ήλιο!

ΟΛΑ ΟΣΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ

Ο ήλιος καίει και εσύ θέλεις να τον απολαύσεις όσο περισσότερο μπορείς. Προσοχή όμως γιατί κρύβει κινδύνους αν δε λάβεις τα μέτρα σου. Και δε εννοούμε μόνο αντιηλιακό για το κορμί και το πρόσωπο. Ανάλογη προστασία χρειάζονται και τα μαλλιά μας, ειδικά αν είναι και βαμμένα. Παρακάτω σου έχουμε εξασφαλίσει τα πιο σημαντικά tips αν θέλεις να γοητεύεις!

Αγοράστε ένα αντιηλιακό για τα μαλλιά σας. Υπάρχουν πολλών ειδών στο εμπόριο. Εσείς αρκεί να μπορείτε να διαθέσετε ένα ποσό για αυτό και να ταιριάζει ακριβώς στην  ποιότητά τους. Το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να συμβουλευτείτε έναν ειδικό.

Φορέστε καπέλο. Εξάλλου είναι φέτος πολύ στη μόδα και υπάρχει μεγάλη ποικιλία στο εμπόριο. Αν θέλετε να είστε και femme fatale αγοράστε ένα πολύ μεγάλο ψάθινο, που θα θυμίζετε πρωταγωνίστρια του σινεμά.  

Αν είστε από αυτές τις γυναίκες-κολυμβήτριες, και σας αρέσουν οι βουτιές, τότε με το που βγείτε από τη θάλασσα, πηγαίνετε κατευθείαν στο ντους για να τα ξεπλύνετε από το αλάτι που είναι καταστροφικό για την τρίχα. Αν θέλετε βέβαια την άποψή μας, καλό θα είναι να μαζεύετε τα μαλλιά σας και να μην τα βρέχετε σε καθημερινή βάση.

Αν έχετε βαμμένα μαλλιά, μόλις πάτε σπίτι μπορείτε να τα ξεπλύνετε με μαγειρική σόδα! Κάνει θαύματα.

Διαβάστε επίσης